≫ 

Umro otac Vuka Moba: Reper se emotivnom porukom oprostio od svog tate

Pre samo nekoliko dana, Vuk je ispričao da mu je otac bolestan

  • 5
Vuk Mob, IDJ Žurka Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob je na svom Instagram profilu saopštio da mu je preminuo otac. Reper je pre samo par dana ispričao da mu je otac bolestan, a sada i da je ostao bez njega.

Naime, Vuk je na svom storiju objavio fotografiju na kojoj je sa ocem, a uz to je ostavio emotivnu poruku.

- Bio je veliki, otišao je kao najveći! Volim te zauvek, tata - napisao je on.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Vuk Mob se oglasio na svom Instagramu povodom navoda da nije više u emotivnoj vezi sa Oliverom Konatar i tom prilikom je otkrio da mu je otac bolestan.

- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan - piše Vukadin na svom Instagram profilu, te dodao da je njegova najveća rana i bol na pola metra od njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA