≫ 

Britni Spirs prvi put na sudu svedočila protiv oca: Traumatizovana sam, samo želim svoj život nazad

Desetine obožavalaca iz takozvanog pokreta #OsloboditeBritni okupilo se ispred suda pre saslušanja

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Tanjug/AP

Američka pop zvezda Britni Spirs prvi put je svedočila na sudu protiv svog oca Džejmija Spirsa koji ima potpuno starateljstvo nad njom i kontrolu, već 13 godina.

Pevačica je na sudu izjavila da je otac potpuno kontroliše i da on "to voli", naglasila je da je zbog toga ima traume, te da želi da preuzme kontrolu nad svojim životom.

- Traumatizovana sam. Samo želim svoj život nazad - rekla je Britni, između ostalog, na sudu, a prenosi "BBC".

Holivudska zvezda do sada nije svedočila kada je reč o starateljstvu koje nad njom ima nejn otac, već ju je advokat predstavljao pred sudom. Ipak, advokat je sada insistirao da ona lično ispriča svoju stranu priče pred institucijama.

Pre ročišta ispred suda okupili su se pevačicini fanovi iz takozvanog pokreta #OsloboditeBritni, držeći table sa natpisom "Oslobodi Britini odmah!" i "Gubi se iz Britninog života!".

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao "The New York Times" otkrivaju da je Britni Spears izrazila ozbiljno protivljenje funkciji staratelja koju nad njom ima njen otac i smatrala je da je ta funkcija postala opresivno i kontrolišuće sredstvo protiv nje.

Britni je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

Podsetimo, Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim poslovima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi.

Video: Britni u leopard kombinezonu šokirala plesnim pokretima: Ova mačkica voli da grize

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA