"Pokosiće" estradu: Ove mlade zvezde ređaju hitove, a njihov izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Predstavljamo vam devojke koje su pažnju privukle svojim glasom, ali i stasom

  • 7
Elena Kitić, Džejla Ramović, Breskvica i Teodora Džehverović

Elena, Džejla, Breskvica i Teodora, Foto: Instagram/elenakitic/brrrreskvica/teodoradzehverovic, Nikola Tomić

Na estradi nema mesta za sve, ali one se bore da zauzmu svoje mesto. Predstavljamo vam devojke koje su pažnju privukle svojim glasom, ali i stasom, te se izdvojile iz mase onih koji su ostali na pokušaju da se probiju na estradnu scenu Srbije.

Bile pohvale ili kritike, ove mlade dame privukle su veliku požnju svojom pojavom.

Zera

 

Mlada i vrlo talentovana Zera, brzinom svetlosti postala je jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda zahvaljujući svojoj prvoj pesmi koja se ubrzo našla na popularnoj Jutjub Trending listi, i to na samom vrhu.

Zera, čije je pravo ime Marina Perezović, rođena je u Beogradu, a javnosti je postala poznata zahvaljujući prvoj pesmi "Do zore" koja je za vrlo kratko vreme imala neverovatan broj pregleda. U saradnji sa generacijom Zed objavila je sjajan hit. Zera ima jedinstven i neverovatno prijatan glas, ali sve je oduševila i svojim atraktivnim izgledom. Svojim lepim licem i crnom kosom privukla je pažnju obožavatelja, a njene fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Angelina

 

Anđela Vujović, poznatija pod pseudonimom Angelina, je mlada srpska pop pevačica, rođena 1997. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine kada je učestvovala na Beosong takmičenju sa svoje tri drugarice iz razreda. Sa njihovom pesmom uspele se u da se plasiraju u top 15 pesama takmičenja, što je odličan uspeh za tri devojke iz srednje škole.

Pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, nastupala je u emisiji "AmiG Show" gde je pevala pesme od koleginica sa estrade u akustičnoj verziji. Njenu prvu pesmu, za koju je ona napisala tekst i muziku, objavila je krajem 2018. godine, a od tada ne samo svojom muzikom, već i svojim izgledom privlači pažnju javnosti. Mnogi kažu da je Angellina harizmatična i prelepa, zbog čega ima mnoštvo fanova na Instagramu.

Teodora Džehverović

 

Pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga" Teodora Džehverović rođena je 10. februara 1997. godine u Kačarevu. Smatra se jednom od najatraktivnijh nadolazećih mladih zvezda, koja pleni svojim izgledom, stasom i glasom.

Skoro sve njene pesme su postale hitovi, a pažnju takođe privlače i njeni video spotovi u kojima je veoma izazovna. Koliko se dopada fanovima ono što radi, govore milionski pregledi na svakoj njenoj numeri na Jutjubu.

Teodora i na Instagramu broji oko milion pratilaca, gde često dobija pohvale i komplimente:

"Prelepa si", "Pokosićeš estradu", "Najlepša je Teodora", "Devojka je savršena", "Goriiš", samo su neki od njih.

Elena Kitić

 

Kćerka poznatog turbo folk pevača Mileta Kitića i pevačice Marte Savić, Elena Kitić, je srpska pevačica, koja je rođena 11. avgusta 1997. godine u Hanoveru u Nemačkoj, a danas živi i radi u Beogradu.

Srpski mediji često pišu i da Elenini roditelji ne žale, te da mnogo ulažu u ćerkinu karijeru jer za sve to imaju mnogo razumevanja. Iako je oduvek pred kamerama, Elena izbegava da govori mnogo o privatnom životu i retko iznosi privatne detalje kao neke njene kolege.

Na Instagramu često ističe svoje obline, a mnogi govore da izgleda kao latino lepotica. Elena ima prelepo lice, uzak struk i bujnu zadnjicu, a momci sa Balkana tvrde da je jedna od najlepših mladih zvezda.

Breskvica

 

Anđela Ignjatović, alijas Breskvica, je mlada srpska pop, trep pevačica koja ima specifične glasovne sposobnosti, ali i izgleda "kao prava boginja", po rečima fanova. Svoju karijeru je započela zajedno sa Vojažom, sa pesmom Budi tu, koja je za jako kratko vreme postala hit i broji nekoliko miliona pregleda.

Često se priča i o njenom privatnom životu, a posebno o promeni izgleda nakon raskida od mladog repera, kada je postala vatrena crvenokosa i počela da ističe svoje obline na društvenim mrežama.

Džejla Ramović

 

Džejla Ramović je pop pevačica iz Bosne i Hercegovine. Pobednica je trinaeste sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda“. Rođena je 22. aprila 2002. godine u Goraždu u Bosni i Hercegovini i nedavno je završila srednju školu.

Za Džejlu kažu da ima neverovatno moćan glas, da je lepo vaspitana i kulturna devojka koju slava nije nimalo promenila. Donela joj je samo dodatnu zrelost, a da je prelepa, to niko ne spori.

Mnogi kažu da je trebalo da se bavi i modelingom zbog zelenih očiju i lepih crta lica.

Fotografije svih šest mladih pevačica pogledajte u galerijama u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    24. jun 2021 | 16:48

    Od svih navedenih jedino Dzejla stvarno odlično peva a i prelepo izgleda

  • supergnu

    24. jun 2021 | 16:48

    Ovi ne znaju da pricaju kako treba a kamoli da pevaju brate. Uzas...😂😂😂

  • Uff

    24. jun 2021 | 15:29

    Stas da,ali hitovi samo oni trodnevni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA