Poznati reper nastupao na Adi i snimao šta su radili tinejdžeri pre haosa: "Mi smo ubili večeras"

Stotine dece, vidno maloletne, bilo je u masi koja je skakala uz Nuccijeve hitove, a na snimcima se vidi da mnogi od njih konzumiraju alkohol.

  • 18

Sinoć je na Adi Ciganliji nastala stravična scena, jer je 16 tinejdžera nakon žurke počelo da gubi svest. Grupa maloletnika, koji su noćas sa Ade Ciganlije prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, pre jezivog događaja bila je na nastupu poznatog repera, Igora Panića, poznatijeg pod umetničkim imenom Nucci.

Prema pisanju Telegraf.rs, deca su jutros oko 5 sati, nakon potpunog trežnjenja, puštena iz pomenute zdravstvene ustanove.

Sve se izdešavalo oko ponoći, kada su tinejdžeri počeli da gube svest, te je Hitna pomoć počela da ih odvozi na trežnjenje, a scene koje su prethodile užasu, pokazao je upravo Nucci.

Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio nekoliko Insta-storija sa nastupa u jednom klubu na Adi Ciganliji, gde su tinejdžeri bili.

Stotine dece, vidno maloletne, bilo je u masi koja je skakala uz Nuccijeve hitove, a na snimcima se vidi da mnogi od njih konzumiraju alkohol.

Nucci se nakon nastupa oglasio i videom na svom Instagramu i zahvalio se fanovima:

- Danas mi je umro telefon, ali mi smo ubili večeras. Sutra izlaze datumi za sledeće nastupe. Hvala vam puno, voli vas Nucci - naveo je kao da se ništa nije dogodilo tokom njegovog nastupa.

Inače, još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti. Istraga je u toku, a kako smo noćas objavili, tri patrole PU Čukarica su na Adi priveli konobare i menadžera bara. Utvrđuje se ko je i šta davao maloletnicima da konzumiraju.

Sumnja se da im je stavljeno nešto u piće. Imaju trovanje i svima su se javili isti simptomi.

Kako je izgledao nastup na kom su se tinejdžeri najverovatnije otrovali, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    24. jun 2021 | 11:58

    Sta se ovo desava,sve gore i gore...deca od 14 godina izlaze i piju sok ne padnu u nesvest,pa roditelji dali ste normalni,dali vam je sve drugo vaznije?

  • 🍻🍺🍻

    24. jun 2021 | 12:28

    A ja mislio da nesme da se daje alkohol maloletnoj deci.

  • Luka

    24. jun 2021 | 13:23

    U njihovim godinama ja sam naporno trenirao i zavodio zene duplo starije od mene ,zena je za mene bilo jedino zadovoljstvo ponekad i sladoled😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA