"Izvini, Luna, ipak sam prva imala Marka": Atina Ferari objavila fotografiju sa Miljkovićem

Njih dvoje su pozirali dok je Marko ljubio Atinu

  • 22
Marko Miljković Luna Đogani Atina Ferari Marko Miljković, Luna Đogani, Atina Ferari, Foto: Instagram/luna_djogani, Telegraf

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su postali roditelji male ćerkice Mie, a pre toga su u tajnosti izgovorili sudbonosno "da", a sada se starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, pohvalila da je bila sa Markom pre Lune.

Naime, Đoganijeva i Miljković su svoju romansu započeli u Zadruzi, Luna je pre Marka bila sa Slobom Radanovićem, dok je Miljković očigledno vodio buran ljubavni život.

Atina je sada na svo Instagram profilu podelila intimnu fotografiju sa Miljkovićem, aludirajući na to da su njih dvoje bili zajedno i na taj način "potkačila" Đoganijevu.

Njih dvoje su pozirali dok Marko Atinu ljubio u obraz, a sudeći po fotografiji, njih dvoje su očigčledno uživali u noćnom provodu.

- Izvini, Luna, ali ja sam ga ipak prva imala - napisala je straleta uz sliku koju je podelila na svom Instagram storiju.

Podsećanja radi, 15. juna Luna Đogani se porodila, a nekoliko dana kasnije je sa bebom napustila porodilište. Sa njom je bio njen izabranik Marko Miljković, sa kojim uživa u zajedničkim momentima sa naslednicom Miom.

Video: Bio je carski rez, oporavljam se: Luna zaplakala od sreće kada je izašla sa ćerkicom iz bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    24. jun 2021 | 19:36

    To je ova što je postavila sliku Radeta Jorovića umesto pokojnog Tozovca i izjavila saučešće.. hahaha ja budale majko mila..

  • Sonja

    24. jun 2021 | 18:40

    ja sam danas skuvala rucak,napravila kolac ...a sta ste vi danas uradili?

  • Miki

    24. jun 2021 | 20:46

    Ukus mu se vidim nije promenio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA