≫ 

Zola izašao iz zatvora, tamo je završio zbog Miljane! Njegova majka: Nimalo mi nije svejedno!

- Radi se o tome da do njega nije došao nijedan poziv, nije ni znao da treba da se javi radi saslušanja, pa je privođenje bio šok za sve - rekla je Zolina majka

  • 2
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto-kolaž: Nikola Tomić

Lazar Čolić Zola je uhapšen zbog neodazivanja na sudske pozive u sporu sa Miljanom Kulić, a sada se oglasila njegova majka Bosa, koja je potvrdila informacije.

Čolić je sinoć, 23. juna, priveden u zatvor u Nišu, budući da se nije odazivao na sudske pozive koji se odnose na slučaj Miljane Kulić, a danas je, 24. juna, napustio zatvor u Nišu nakon saslušanja.

Zolina majka ističe do njenog sina nisu ni došli sudski pozivi o slučaju sa Miljanom, te je tako njegovo privođenje bio šok za sve, kao i za njega samog.

- Istina je to što se piše. Zola je priveden i u Nišu je. Čuli smo se, on je dobro, treba samo da da izjavu. Radi se o tome da do njega nije došao nijedan poziv, nije ni znao da treba da se javi radi saslušanja, pa je privođenje bio šok za sve - rekla je Zolina majka.

- On je nakon Zadruge dolazio do Bosne, vraćao se za Srbiju, išao i do Austrije, i nije bilo porblema. Ne znam sada šta se desilo tačno, ali rekao mi je da će ga pustiti nakon saslušanja. On nije počinio ništa strašno. Samo je došlo do nesporazuma, do njega nije došao poziv, pa se nije ni javio na sud. Svakako je da jedva čekam da vidim sina i da mi nije nimalo svejedno - rekla je Bosa za Pink.rs.

Video: Zola sručio kilogram brašna Miljani na glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA