≫ 

Boba i Brena ulažu u novi biznis: "Imamo investiciju od 50 miliona evra"

- Ako hoćeš da osnuješ neku kompaniju, ako nemaš nekog partnera da ga ubaciš da on vodi to sve, ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka - rekao je Boba

  • 3
Lepa Brena, Boba Živojinović

Lepa Brena, Boba Živojinović, Foto: Instagram/lepabrenaa

Bivši teniser i muž pevačice Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, otkrio je da radi na veoma ozbiljnim projetima i da je za jednu investiciju uložio skoro 50 miliona evra.

- Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica - rekao je Boba.

- Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za 2 nedelje - rekao je Slobodan u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

- Ako hoćeš da osnuješ neku kompaniju, ako nemaš nekog partnera da ga ubaciš da on vodi to sve, ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka. Ti treba da pokupiš i izvučeš kvalitertne ljude, to nije jednostavno - izjavio je on.

- Ali to je sad posao koji kod mene ide sam po sebi i više ne moraš ni da se pojavljuješ. Bojim se da moja deca, gledajući mene kako sve to radim ne pomisle da je to sve tako lako. U suštini vizija mora da postoji - rekao je Živojinović.

- Imamo par vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju - otkrio je Boba u intervjuu.

Video: Ne može u kafanu, ali može žurka u kolima: Evo kako se Lepa Brena provodi sa sinom i snajkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    24. jun 2021 | 22:54

    Valjda će u Majamiju da plaćaju struju u pečenjari.....

  • DDF

    24. jun 2021 | 23:07

    Placa li se elektricna energija u tom biznisu..😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA