Ceca uživa na Kipru, a svi se pitaju gde je Bogdan: Otkrila čiju posetu očekuje, a nije njegova

- Uživam i sjajno se provodim. Punim baterije za nastupe koji me očekuju - rekla je Ražnatovićeva

  • 5
Cecin rođendan Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović otputovala je na Kipar sa sestrom Lidijom. Na ovoj destinaciji pevačica ima kuću, a pratiocima na društvenim mrežama redovno pokazuje fotografije iz njenog raja. Iako joj prija društvo svoje sestre, pevačica ne krije da joj nedostaje njen unuk i sin Veljka Ražnatovića, Željko.

Ceca jun tradicionalno provodi u svojoj vili na Kipru, pa je tako i ove godine, posebno što je iza nje period tokom kog je bila medijski aktivna zbog nekoliko porodičnih proslava koje su se nizale jedna za drugom.

Čim se sve završilo, Ceca je spakovala kofere i otputovala na Kipar, iz koje nam već nekoliko dana šalje pozdrave preko Instagram storija na kojima se vidi koliko uživa. Mnogi su zapazili da pevačica letuje bez dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je u januaru ove godine otpočela ljubavnu vezu.

Folkerka sa sestrom Lidijom uživa u ženskom letovanju, a dane provode u kući i na privatnoj plaži, ali i na bazenu koji je u sklopu Cecinog luksuznog kompleksa. Navodno će pevačica tamo ostati do početka jula, kada će se zbog poslovnih i unapred zakazanih obaveza vratiti u zemlju.

- Uživam i sjajno se provodim. Punim baterije za nastupe koji me očekuju - rekla je Ceca za Alo.

Pevačica je onda istakla ko joj od dragih ljudi najviše nedostaje.

- Nedostaje mi Željko, ali se radujem što ćemo uskoro biti zajedno jer očekujem da mi se ovih dana pridruže. Šaljem vam tople pozdrave sa Kipra! - rekla je Ceca.

Video: Ceca pokazala deo luksuzne vile na Kipru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA