≫ 

"Darko planira da dovede Barbaru u Nemačku": Lazićevi prijatelji otkrivaju detalje o njegovoj vezi

- Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta - tvrde prijatelji

  • 19
Darko Lazić Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić ima novu devojku, a to je njegova koleginica Barbara Bobak. Iako pevač još nije potvrdio spekulacije, do javnosti dolazi sve više novih detalja o njihovoj vezi.

Sada su se oglasili i Darkovi bliski prijatelji, koji su ispričali da on više bez nje ne može ni da zamisli život.

- Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Nemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju - rekli su Lazićevi prijatelji za Kurir.

Darkova dojučerašnja verenica Marina Gagić oglasila se na ovu temu. Marina je istakla da je čula da Darko ima novu devojku koja liči na nju, ali bivšeg verenika, sa kojim ima sina Alekseja, ne želi da komentariše.

- On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu devojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega - rekla je Marina za Kurir.

Kako izgleda Darkova nova izrabranica, pogledajte u galeriji:

Inače, nova Darkova devojka je pevačica Barbara Bobak. Ona ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Učestvovala je i u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Kako izvor za pomenuti list navodi, Barbara i Darko se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao.

Oni su, navodno, sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Bobakova i Lazić, navodno, trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Video: Darko i Marina proslavili 2. rođendan sinu: Svećice na spektakularnoj torti oduvali porodično

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    25. jun 2021 | 14:10

    Ja ne kapiram kako je on u Nemačkoj, otišao da “razvije biznis”, a on prošli vikend pevao u Bosni, juče bio opet na sinovom rodjendanu u Srbiji, i visi u Srbiji. Nije on otišao ni za kakvu Nemačku, niti da pokrene biznis, nego se vucara onako kod drugara, i dalje radeći nastupe itd… To je samo patka, šatro otišao za Nemačku da živi.

  • jerry

    25. jun 2021 | 13:07

    Ovaj Darko je definitivno puk’o covek !!Ne zna sta ce vise od sebe…jel mu uzeta dozvola i da li je kaznjen??

  • Tina

    25. jun 2021 | 12:43

    I onda ti veruj miskracu danas i radjaj mu decu, a on se pokupi sutra dan i ode tako... Neka hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA