Publika ga bira glasanjem, a poklon je pun pogodak : Evo šta dobija pobednik "Zvezda Granda"

Pored statue, pobednika muzičkog takmičenja očekuje i još nešto

  • 10
Zvezde Granda, Žiri Žiri Zvezda Granda, Foto: Nikola Tomić

Finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" održaće se u subotu, 26. juna, a sada je otkriveno ono što su se mnogi pitali, a to je kakva nagrada čeka pobednika.

Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije koji su u najuži krug ušli nakon dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

Saša Popović promenio je pravilo u ovoj sezoni, tako da pobednika muzičkog takmičenja neće birati stručni žiri, već isključivo publika putem SMS glasanja, a pobednika očekuje nagrada.

- Pored statue pobednik će dobiti automobil, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing - prenosi "Grand online".

Podsećamo, finalisti su Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    25. jun 2021 | 21:35

    Mudro od ovog sto je iz svake zemlje ostavio po nekoga da kapaju poruke sa svih strana, jedno je sigurno da nece pobjediti srbin iz Srbije.

  • .....

    25. jun 2021 | 21:21

    Eeee nekad su davali uz sve to i stan na poklon pa su finale održavali na stadionima u arenama.....

  • Djani

    25. jun 2021 | 23:05

    Mnogo se pretrgo za nagrade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA