≫ 

Glumci iz serije "Igra sudbine" na okupu, zajedno gledaju poslednju epizodu! Otkrili jedan detalj

Publika sa nestrpljenjem čeka kako će se finale serije zaršiti, ali i početak druge sezone

  • 7
Luka Raco Glumci serije "Igra sudbine", Foto: Nikola Tomić

Večeras, 25. juna, emituje se poslednja epizoda prve sezone serije "Igra sudbine", a tim povodom glumačka ekipa okupila se u jednom kafiću kako bi zajedno odgledali finale prve sezone.

Stevan Piale, Luka Raco, Olja Lević i Matea Milosavljević ne kriju da su jako zadovoljni prvom sezonom "Igre sudbine", ne samo zbog velikog interesovanja publike, već i zbog toga što su postali dobri prijatelji i na najbolji način napredovali u karijeri.

Već su krenuli sa snimanjem nastavka, a glumac Ammar Mešić objavio je zajedničku fotografiju i podelio atmosferu iz kafića, gde glumci gledaju poslednju epizodu.

- Hvala svima! Uživajte večeras i vidimo se od septembra! - napisao je Amar i otkrio da u septembru počinje nova sezona.

Kako glumci prate poslednju epizodu "Igre sudbine", ali i još neke kadrove iz popularne serije koja je osvojila srca gledalaca kraj malih ekrana, pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Ko je draži Adi Kanački, Aleksa Ožegović ili Luka Kanački?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    25. jun 2021 | 22:00

    Serija mi je bas osvojila srce kao ni jedna u poslednje vreme. Jedva cekam nove epizode. Sve pohvale za reziju, za glumce, za celu ekipu koja je radila na ovoj divnoj prici.

  • Marko

    25. jun 2021 | 22:22

    Nego sta mislite, da li je Bruner zaista ubio Adu ili ce se ipak pojaviti u novoj sezoni? Nesto mi cudno da Milica Milsa ne glumi do kraja!

  • Zvele

    25. jun 2021 | 23:43

    Dajte još više ovakvih serija , da malo bataleda gledaju Turske serije koje su dno dna .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA