≫ 

Skroz kratka kosa i bez donjeg veša: Ovako se Karleuša pojavila u prošlom finalu Zvezda Granda

Jelena je tada opravdala sva očekivanja, a o njenom stajlingu od pre dve godine i dalje se priča

  • 14
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zvezda Jelena Karleuša u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pre dve godine, pojavila se u brutalnom izdanju, a večeras, 26. juna, u finalu ove sezone, svi sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će ona izgledati.

Jelena je tada imala skoz kratku, plavu kosu, kakvu je imala u jednom periodu na početku karijere, a frizura joj je odlično stajla.

Na sebi je imala zelenu haljinu sa otvorenim leđima, otvor se protezao sve do polovine zadnjice, a nakit na haljini se spuštao niz kičmu.

Ona tada nije imala grudnjak, a kada je okrenula leđa moglo se videti da pevačica nije nosila ni donji veš, već je njena bombastična zadnjica mamila uzdahe.

Karleuša je definitivno u finalu pretodhne sezone iznenadila i opravdala očekivanja kada je stajling u pitanju, tada se odličila za šljkoice i uzak kroj koji je istakao njenu figuru peščanog sata.

Nema sumnje da će Jelena u finalu ove sezone, koja je večeras, 26. juna, imati stajling o kom će se i te kako pričati, dok ne vidimo kako se pojavila na Grandu, pogledajte njen stajlin sa prethodnog finala, u galeriji u nastavku:

Podsetimo, ove godine u finalu za pobedu u "Zvzdama Granda" takmičiće se: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Video: Ja sam pravi primer poštovanja Srbije! Šta znači pevati o ljudima koji su učestvovali u ratovima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA