≫ 

Mahir Mulalić zbog smrti majke hteo da odustane od ZG: Sada je stigao do pobede

"Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe!"

  • 32
Mahir Mulalić Printskrin: Prva Tv

Od 10.000 kandidata i 600 takmičara u Zvezdama Granda na kraju su ostala samo njih dvojica - Isak Šabanović iz Crne Gore i Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine.

Samo nekoliko stotina glasova delilo je ova dva mlada pevača na kraju trećeg kruga u finalu ovog muzičkog šoua, da bih ih na samom kraju pobedio sa oko tri hiljade glasova razlike. A malo je falilo da Mahir pre nekoliko meseci odustane od celog takmičanja.

Takmičar iz tima Marije Šerifović od početka je bio jedan od favorita za pobedu, odustao je u aprilu od takmičenja zbog smrti u porodici. Mahiru je preminula majka.  On nije našao snage da nastavi s takmičenjem. Na Instagramu se potresnom porukom i slikom oprostio od svoje majke. U jednom od komentara podršku u teškom životnom trenutku dobio je i od Marije Šerifović.

- Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je.. Mati je mati.. Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u emanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas.. Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik.. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći.. Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret.. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te MAJKO! Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe!

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Međutim, nakon razgovora sa Marijom Šerifović Mahir je ipak odlučio da se vrati i bori do kraja. I postigne ovoliki uspeh.

Mahir je večeras pobedio u Zvezdama Granda u sezoni 2020/2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    27. jun 2021 | 02:50

    Mahir je realno trebao da bude drugi jer Srbija nije do kraja izgurala svog najjaceg takmicara sa najlepsim glasom,a to je Valentina Kuzmanovic.Nasa nesloga i nezainteresovanost.

  • Kikii

    27. jun 2021 | 08:55

    Ovo takmičenje bolje da organizuju van Srbije...nema ga ni jedan Srbin...zemlju Srbijo progledaj već jednom

  • Qwer

    27. jun 2021 | 01:40

    Čestitke Mahiru na pobedi a Isaku na šarmu i harizmi. Moji favoriti bile su Valentina i Zorja, ali i Isak. Publika je izglasala ovako i neka je sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA