≫ 

Hit! Viki Miljković renovira Cecinu luksuznu vilu na Kipru, a o popustu nema ni govora

- Ceca godinama nije ulagala novac u vilu, pa je sada odlučila da je potpuno sredi - kaže izvor blizak pevačicama

  • 3
Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković Ceca ne želi popust kod kume Viki / Foto: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic/TV Prva, Nikola Tomić, ATA Images

Viki Miljković nedavno je saopštila da je započela sa novim biznisom - prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a među prvim klijentima je njena kuma Ceca Ražnatović!

To je bio i povod za Violetin odlazak na Kipar pre nekoliko dana, pošto Ceca tamo boravi sa nekoliko članova porodice.

- Ceca godinama nije ulagala novac u vilu, pa je sada odlučila da je potpuno sredi. Kada joj je Viki rekla da je otvorila firmu koja se time bavi, odmah je odlučila da je angažuje. Miljkovićeva je bila presrećna što joj je upravo Ceca jedan od prvih klijenata. To joj je sjajna reklama - kaže izvor blizak pevačicama.

Ceca želi da renovira kuću od poda do plafona, ali i da uredi celo dvorište.

- Srediće ogradu, koja je u lošem stanju, fasadu, bazen, celu unutrašnjost kuće, a Viki će sa svojim arhitektama i dizajnerima enterijera uraditi projekat. Ona je i došla u Aja Napu kako bi sa Cecom dogovorila sve detalje. Bitno joj je da vidi šta to njena kuma želi, koji stil i boje će dominirati kućom. Viki joj je dala neke predloge, ali Cecina će biti poslednja - ističe izvor, piše Informer.

Iako su kume, Ceca nije želela baš nikakav popust, već će sve platiti po punoj ceni.

- Nije želela da joj Viki spušta cenu zato što su drugarice. Srećna je što je njena kuma pokrenula novi biznis i želi da je podrži u tome, a ne da joj izbija pare iz džepa. Zbog toga će sve usluge Miljkovićkine firme platiti po punoj ceni. Violeta je htela da joj da popust, ali Svetlana nije htela ni da čuje za to - dodaje izvor.

Iako je Cecina odluka da renovira vilu, sa Viki će najviše komunicirati pevačicina sestra Lidija Ocokoljić.

- Cecu opterećuju takve stvari, uskoro počinje da nastupa, pa nema vremena da se bavi renoviranjem kuće. Zato su se dogovorili da ubuduće Viki o svemu obaveštava Lidiju, koja uvek drži sve konce u rukama. Ona će biti tu ukoliko dizajnerima i arhitektama bude nešto trebalo, isplatiće akontaciju i dogovarati se sa Viki o svim detaljima - završava izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elitna

    29. jun 2021 | 13:41

    A viki vrli poznavaoc uređenja vila Verovatno je doktorirala na pejsažnoj arhitekturi što se vidi i po njenom stajlingu

  • AU

    29. jun 2021 | 13:01

    Će dizgleda ko pijac u Leskovac

  • ves77

    29. jun 2021 | 12:08

    Sa svojim jedi i pij, ali nikako u posao i biznis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA