Još jedno slavlje u domu Tanje Savić: Srećan rođendan, sine! Ljubav, sreća, radost, hrabrost

Pevačica je delić atmosfere objavila na svom Instagram profilu

  • 1

Folk pevačica Tanja Savić je nedavno dovela svoje sinove u Srbiju, posle godinu dana njihovog odsustva, a sada je napravila proslavu u porodičnoj kući za rođendan svoga sina Đorđa.

Naime, pevačica je delić atmosfere objavila na svom Instagram profilu, na kojem je zabeležila kako drugari njenom sinu pevaju rođendansku pesmicu dok ih ona grli.

Tanja je okupila Đorđeve drugove, postarala se za dekoraciju, okitila kuću balonima i naručila mališanu tortu sa fudbalskim motivima.

- Srećan rođendan, sine! Ljubav, sreća, radost, hrabrost - poručila je kratko putem društvenih mreža Savićeva, uz snimak na kom zajedno sa decom peva rođendansku pesmicu, dok Đorđe duva svećice i zamišlja želju.

Podsetimo, iako je i danas bitan dan, za pevačicu Tanju Savić je 21. jun 2021. godine veliki, s obzirom da od tada konačno može da provodi vreme sa svojom decom, koja su joj bila oduzeta više od godinu dana.

Pevačica je, toga dana, oko 13 časova stigla iz Australije u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem, sa kojima se uputila ka rodnom Smederevu - ni manje ni više nego belom, luksuznom limuzinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    30. jun 2021 | 23:15

    Duse lepe, da ste zivi zdravi i da vam zivot bude ispunjen samo lepim stvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA