≫ 

Pored "ferarija" i "audija", Tamara Đurić uzela još jedan auto! Ovaj lepotan joj je novi "mezimac"

Đurićeva se pohvalila novim kolima

  • 8
Tamara Đurić

Tamara Đurić; Foto: Nikola Tomić

Starleta Tamara Đurić se pohvalila novim automobilom na društvenim mrežama.

Naime, Tamara već ima dva automobila - "ferarija" i "audi", koja ističe na Instagramu, a nedavno se sa jednim od njih našla u centru skandala.

Radi se o snimku koji smo ekskluzivno objavili, a na kom se Tamara dva puta u nekoliko minuta skandalozno parkira u Beogradu na vodi.

No, to je prošlo, a sad je na red došla nova tema - njen novi "macan".

Tamara je na svom Instagramu objavila niz snimaka svog novog vozila koje je snimila iz svakog ugla, a reč je o automobilu marke "mini".

Tamara ga je najpre snimila sa spoljašnje strane, potom pokazala ceo enterijer, a onda se i provozala.

- Mezimac - napisala je.

Podsetimo, Tamara se početkom juna "ferarijem" dovezla do Beograda na vodi, a automobil je parkirala pravo na mesto rezervisano za osobe sa invaliditetom.

Neko je pozvao Parking servis koji je kroz desetak minuta i stigao na lice mesta, pa se ubrzo ispostavilo da "Ferari" vozi ni manje, ni više, nego Tamara.

Prvo je iz kafića izašao momak, koji je popričao sa ljudima iz Parking servisa, pošto je on verovatno bio brži od Tamare koja je bila na visokim potpeticama.

Ubrzo je stigla i ona, ušla je u automobil, vozilo Parking servisa pomerilo se u rikverc da bi ona mogla da se isparkira, a onda je "Ferari" opušteno preko pešačkog prelaza parkirala automobil na prostoru namenjenom isključivo pešacima.

Izvesni momak otvorio joj je vrata, ona je izašla iz crvene mašine, i lagano se uputila nazad u lokal, ne mareći za to što je automobil parkiran na apsolutno nepropisnom mestu.

Tamara: "Nigde nije bilo mesta"

 

Ovim povodom pozvali smo tada Tamaru, koja nam je rekla da se dva puta nepropisno parkirala jer "nije bilo mesta".

- Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam - rekla je Tamara za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA