≫ 

Saša Kovačević često ima nesuglasice sa devojkom: Voli da bude po njenom, ali uvek mi želi najbolje

- Često imamo nesuglasice, ali oboje sve radimo zarad istog interesa i u tome je suština - istakao je pevač

  • 6
Saša Kovačević Saša Kovačević / Foto: ATA Images

Saša Kovačević (35) uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, inače bivšom devojkom Bogdana Srejovića, sadašnjeg dečka Cece Ražnatović.

Zgodni pevač kaže da je lepa Zorana njegova najveća podrška, ali da u jednom skoro uvek imaju različita mišljenja.

- Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom. Često imamo nesuglasice, ali oboje sve radimo zarad istog interesa i u tome je suština. Znam da mi ona želi najbolje, tako da pravimo kompromis. Zorana uvek ima zamerke i na pesme i na ideja za spot, voli da bude po njenom - kaže Saša.

- Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja - objasnio je Kovačević.

Kaže, u planu mu je karijera van naših granica.

- Snimio sam pesmu na engleskom i počeo da radim na internacionalnoj karijeri, ali zbog korone to je stalo. Spremam jednu duetsku pesmu, a trudim se i radim na tome da napravim nešto i izvan naših granica - istakao je Saša za Alo!, dodavši da će muziku stvarati čitavog života.

Podsetimo, Saša je nedavno istakao da malu Iskru, ćerku Zorane i Bogdana, gleda kao svoje dete.

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj u svakom smislu. Ne vodim je u šoping, za to je zadužena mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude desilo. Verujem da kada bude pravi trenutak, desiće se i to - rekao je pevač.

Video: Nisam ja najbolji frajer, ja sam skroman i fin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA