Džejeva nevenčana supruga traži penziju pokojnog pevača, iako ona pripada bivšoj ženi Nadi?

Pokojni pevač je ostvario pravo na mesečnu naknadu od 1.500 evra na ime invalidske penzije, nakon što je u Beču pre tri godine imao tešku operaciju srčanih zalistaka

  • 4
Pomen povodom sest meseci od smrti Dzeja Ramadanovskog Andrijana Tomanić Foto: ATA Images

Andrijana Tomanić, nevenčana supruga Džeja Ramadanovskog, navodno želi da dobije penziju pokojnog pevača, iako je njegova bivša žena Nada ta koja ispunjava sve zakonske uslove da bude ta koja nasleđuje primanje koje je Ramadanovski za života stekao i dobijao iz Austrije, tvrdi Kurir.

Pokojni Džej je, podsetimo, ostvario pravo na mesečnu naknadu od 1.500 evra na ime invalidske penzije, nakon što je u Beču pre tri godine imao tešku operaciju srčanih zalistaka.

S obzirom na to da je godinama plaćao porez i socijalno osiguranje u Austriji, Džej je dobio sasvim pristojno mesečno primanje.

Sada, prema tamošnjem zakonu, Džejeva bivša žena, navodno, ima pravo da nasledi njegovu penziju jer su bili više od 15 godina u braku, tokom kojeg su dobili ćerke Anu i Mariju.

Međutim, Andrijana Tomanić je svoj život poslednje dve decenije podredila folkeru, te smatra da baš njoj treba da pripadne ova finansijska korist, tvrdi pomenuti list.

Prema navodima istog, Tomanićeva je bila u Austriji sa svedocima koji su potvrdili da, iako zvanično nije bila u braku s folkerom, ona je ta koja je s njim dvadeset godina delila i dobro i zlo. To su u njenu korist posvedočili njihovi zajednički prijatelji, pa i sama porodica Ramadanovski.

Andrijana je predala kompletnu dokumentaciju i sada čeka rešenje iz Austrije da ona bude nosilac penzije pokojnog partnera. Ona se nada da će ipak ona biti naslednik, a ne prva supruga Nada, s kojom je Džej do poslednjeg dana bio u dobrim odnosima i za koju je uvek isticao da je žena koju je najviše voleo.

Inače, Andrijana je Džeju ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. U oktobru su bili na poslednjem odmoru, i to u Bečićima, gde su proveli dve nedelje. Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese, piše pomenuti list.

Video: Sahranjen legendarni Đorđe Marjanović: Velikana porodica i prijatelji ispratili na večni počinak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    6. jul 2021 | 10:51

    Pošteno bi bilo da dele po pola ali ........

  • Ana

    6. jul 2021 | 12:55

    Hit su mi ove paljevine sta god procitaju u novinama misle da je tacno 🤣 ista klasa kao i ljudi sto misle da su serije stvarne 🤦‍♀️

  • Boban

    6. jul 2021 | 12:28

    Kakvo iznenadjenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA