Marina prelomila: Idem na sud sa Darkom! A, devojka? Ne bi mi slao poruke da je ima...

- Koliko znam, Darko nema devojku, ne bi mi slao poruke da ima. Možda mu je samo koleginica - rekla je Marina

  • 5
Darko Lazić, Marina Gagić Darko i Marina / Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Marina Gagić, bivša draga Darka Lazića, kaže da nije upoznata sa tim da pevač ima novu devojku, te da je šokirana pričama kako, navodno, na sve moguće načine pokušava da ga vrati u porodično gnezdo.

- Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim? - kaže Marina i dodaje da je u čestom kontaktu sa Lazićem.

- Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo - otkriva Gagićeva.

Kako kaže, njen bivši verenik joj nije priznao da je u vezi sa Barbarom Bobak.

- Meni je on rekao da nema devojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema devojku, ne bi mi slao poruke da ima. Možda mu je samo koleginica - kaže Marina koja je prokomentarisala i Barbarinu izjavu da je, prema rečima Darkove majke, lepša od nje.

- Je l' lepota sve? Pa dobro, neka je lepša. Ja ne mislim da je lepota bitna, bila sam sa Darkom i kada je imao 160 kila. On je sada možda dobio na samopouzdanju, ali što se mene tiče, lepota nije sve - iskrena je Marina, koja je otkrila da sa Darkom ima redovnu komunikaciju što se tiče njihovog sina Alekseja, ali da ipak nisu uspeli da se dogovore oko starateljstva nad njim.

- Darku uvek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče deteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo videti - otkriva Gagićeva za Alo! i pojašnjava zbog čega je neminovno da ona i Darko probleme reše ovim putem.

- Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti - izjavila je Gagićeva, tvrdi pomenuti list.

Video: Darko Lazić potvrdio vezu s Barbarom: Snimali se u provodu, nisu skidali osmeh s lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Protraćena mladost

    6. jul 2021 | 13:06

    Bog mu dao talenat da lepo peva, dao mu suprugu i ćerkicu, onda mu spasio život u užasnoj nesreći koju je sam skrivio, dao mu mladu ženu i sinčića, novu šansu, ali sve uzalud. NEMA KARAKTER! To nije nikakav muškarac, ne može da održi nijedno obećanje, pada pred porocima (alkohol, droga, kocka, žene), unesrećuje svoju vlastitu malu dečicu da žive bez oca. Molila sam se za njega da preživi, a on ispao običan MLAKONJA!

  • Vesna

    6. jul 2021 | 17:34

    Zao mi je sto pored lepog pevanja ne poseduje ni jedan drugi kvalitet. Da je bio mudriji, pametniji...daleko bi stigao. Ponela ga slava a to mu se vratilo kao bumerang. Steta !!!!

  • Goran

    6. jul 2021 | 15:17

    Marina pre nego što si otišla za njega znala si njegovu prošlost ti bolje od njega ništa nisi. Pričaćeš o tvom poštenju.Pa zašto si sa njim bila kad si poštena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA