Vreme čitanja: oko 2 min.

Gagi otkrio kakvi su novopečeni roditelji: "Luna voli sve sama oko bebe da radi, a Marko najviše..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Kad je ostave da spava, na dva minuta idu u sobu da je vide i provere da li je sve kako treba - rekao je Đogani

  • 14
Gagi Đogani, Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani Gagi Đogani, Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović, Instagram/luna_djogani

Gagi Đogani postao je deda 15. juna kada se njegova ćerka Luna porodila i na svet donela devojčicu Miju.

- Slađu bebu nikad nisam video - kaže Gagi fascinirano, a zatim je ispričao i kako novopečeni mama i tata funkcionišu kao roditelji, da li im on pomaže.

- Zavoleo sam je mnogo, lud sam za bebom. Ima crnu kosicu, ma ista je Marko. Mnogo je slatka, kao nacrtana je. Kad skupi ručice, slatka je kao med - dočarava Gagi koliko ga je unuka osvojila.

- Pomažem Luni, ali joj najviše pomaže Marko. Ne ostavljamo je samu, on čak otkaže neke obaveze da bi bio s njima. Ja sam joj rekao da uvek može da zove tatu da joj pomogne, pa sam juče tako bio na dva i po sata dok Marko nije došao. Oni se odlično snalaze, a Luna voli sve sama oko bebe da radi i mnogo uživa u tome. I oni su zgranuti koliko ih je Mia osvojila. Kad je ostave da spava, na dva minuta idu u sobu da je vide i provere da li je sve kako treba - otkriva Đogani simpatične porodične momente i dodaje da se sa dolaskom bebe sve promenilo.

- Potpuno je druga priča otkako se Mia rodila. Oni su dobro organizovani. Beba je malo zamenila dan za noć na početku, ali su se na to malo navikli, a i ona se adaptirala. Važno je da je beba spokojna, dobrica je, baš samo ponekad zakmeči - dodaje Gagi ponosno.

Upitan je i da li se usudio da presvuče unuci pelenu i da li je hrani, ali kaže da joj vreme posvećuje na drugi način.

- Bili smo nas dvoje u šetnji. Prošetam je u kolicima oko zgrade predveče kad nije vrućina. Takav sam bio i prema svojoj deci, posvećen. Sada iako sam deda ne volim medijski da se eksponiram. Tu su Luna i Marko, bebini mama i tata - rekao je denser za "24sedam".

On se osvrnuo kratko i na Luninu trudnoću, jer se sve vreme, kako kaže, brinuo da li će sve biti u redu.

- Ne mogu da kažem da sam hipohondar, ali sam se za Lunu mnogo plašio da se ne zarazi koronom tokom trudnoće, da negde ne padne da se povredi… A onda, od kad se porodila u meni je proradilo ludilo i ogromna ljubav prema unuci - zadovoljno je ispričao.

Video: Kakva duda: Luna Đogani se pohvalila šljaštećom cuclom koju je nabavila za bebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    9. jul 2021 | 10:20

    Luna je jedna ostvarena zena,majka.Mozemo da je ne volimo il' volimo,al' dokazala je svojim delima da je u stvari jedna dobra dusa.A njene greske iz mladosti su sada svima trn u oku,a mnogo gorih ima od nje.Ona je te greske pravila dok je bila mlada,nezrela a pojedine i sad u 30im prave mnogo vece.

  • Bilja

    9. jul 2021 | 06:53

    I a kraju poslesvih zadruga Luna je pokazala da ipak nije losa devojka i gresku koju je imala nije bilo lako nositi na ledjima,za nju nikad nije bio rijaliti,ona je uvek zelela veliku porodicu.

  • Žile

    9. jul 2021 | 06:52

    Ćuti Gagi ne brukaj se. Luna nije u stanju da plače sama a kamo li oko bebe. Kad plače neko mora da bude uz nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA