Prvi intervju s Nadicom nakon pobede: 50.000€ će dati Kiji, a kada je rekla razlog, rasplakala se

- To svi znaju, svi su mi se smejali na tome, ali mene nije sramota, sa svojih 60 godina sam jako vezana za svoju majku, što je normalno - rekla je Zeljkovićeva

  • 39

Pobednica četvrte sezone "Zadruge", Nadica Zeljković, otvorila je dušu nakon proglašenja pobednika i otkrila svoja osećanja, ali i planove za budućnost.

Kako je na samom početku istakla, ono što je prikazala u rijalitiju je njeno pravo lice.

- Ušla sam kao jedna žena iz naroda. Ja sam ušla ničim pripremljena. Ako vam kažem da mi ćerka nije jednu reč rekla kako da se ponašam, ja se ponašam prirodno - rekla je Nadica i koji period joj je bio najteži.

- Najteži mi je period bio prva dva meseca, jer mi je majka ostala sama kod kuće, za koju sam jako vezana. To svi znaju, svi su mi se smejali na tome, ali mene nije sramota, sa svojih 60 godina sam jako vezana za svoju majku, što je normalno. Ona je u dubokoj starosti, vrlo je pokretna, vrlo snalažljiva, dobra i najbolja majka na svetu i onda mi je to bilo najteže - iskrenaje bila Nadica i dodala:

- Što se tiče fizičkog i psihičkog meseca, ja bih mogla da ostanem još dva meseca.

Sa Nenadom Aleksićem je imala stalne sukobe, a kako kaže, oprostila mu je sve uvrede.

- Ja sam malo to zanemarila, s tim što sam imala cilj da nekako dođem do njegove svesti i razuma, da ga na neki način urazumim. Kad me vređa, ja to ne želim ni da slušam. Bolele su me, ali sam zanemarivala. Na kraju, ja sam to sve oprostila - rekla je pobednica Zadruge, a kada je saznala da se Ša pomirio sa Tarom, svojom reakcijom nasmejala je sve u studiju.

- Pa odlično, baš mi je drago. Želim mu svu sreću, ironična sam. Glasam za ljubav, ironična sam. Sve je to lepo, opet sam ironična.

Nadica je istakla da boraavk u rijalitiju i pobedu posvećuje svom detetu, Kiji Kockar, kao i da će nagrada od 50.000 evra pripasti njoj.

- Boravak u Zadruzi posvećujem svom detetu. Sad ću biti totalno iskrena. Ja ceo svoj život radim da bi imali neki komoditet, to znači da bi imali hleb i namaz, neki autić, gorivo, znate i sami kako je u Srbiji. Ali nikad, nikad u životu nisam imala onako da dam nešto iz moje ruke neki novac mom detetu, eto - rekla je Nadica i rasplakala se.

- Nikad nisam mogla da uštedim, nikad nisam mogla da skupim neki novac i da kažem "ovo je od majke". Tako da će ovo biti za nju - dodala je Zeljkovićeva.

Šta je još otkrila Nadica, čije reči su je najviše zabolele, da li je imala veću tremu kada je Kija bila u finalu ili sada, kada je ona stajala na istom mestu, pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, drugo mesto u "Zadruzi 4" osvojila je Milica Kemez, dok je trećeplasirana bila Miljana Kulić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    11. jul 2021 | 14:02

    Namesteno

  • Strahota

    11. jul 2021 | 15:43

    Promovisu konobarice kojima su napravili dete gosti u prolazu. Moja Srbijo kuda si posla?! Miljana, Tara, Janjus, Kristijan... Tuugaaa ko nam ne izlazi iz medija. Tesla, Pupin, Milankovic.... Pa vi ste sta pri njima takvim?😠😠😠

  • Minaaa

    11. jul 2021 | 15:02

    Ovo je namešteno ćerka je to sredila kako kažu treba znati kome dati????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA