≫ 

Unuka Željka Mitrovića rastopila srce najlepše žene sveta: Bela je morala da je uzme u naručje

Bela Hadid drži Emiliju kojoj se njeno društvo očito dopalo, a oduševljena manekenka u jednom trenutku je izgovorila: "Toliko je prelepa"

  • 2

Američka manekenka Bela Hadid juče se pojavila na prestižnom festivalu u Kanu, gde je imala glamuroznu toaletu, a nakon toga našla se u istom restoranu gde su večerali Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pink imperije, Željka Mitrovića, i njegova porodica.

Naime, Aleksandrova supruga Ivana Đujić objavila je video-snimak na svom Instagram profilu, na kojem Bela Hadid drži njihovu ćerku Emiliju u naručju.

Mnogi pratioci isprva nisu mogli da poveruju da je zvanično najlepša žena sveta u društvu porodice Mitrović, ali kada je Bela okrenula lice ka kameri, više nije bilo sumnje da je u pitanju ona.

Bela drži Emiliju kojoj se njeno društvo očito dopalo, a oduševljena manekenka u jednom trenutku je izgovorila: "Toliko je prelepa".

Ivana se zahvalila Beli na komplimentu, te je objavila video i označila poznatu manekenku.

Podsetimo, Bela je juče bila zvezda večeri festivala u Kanu, kako zbog samog pojavljivanja, tako i zbog nadasve neobičnog stajlinga za koji se opredelila.

Bela je na premijeru filma "Three Floors" došla u crnoj svedenoj haljini, ali su svi zapazili zlatnu ogrlicu koju je nosila uz haljinu dubokog dekoltea.

Naime, ogrlica je insirisana ljudskim plućima, a dizajnirao ju je Daniel Rozberi za "Schiaparelli" kolekciju, jesen 2021.

Video: Uspavana lepotice bez trunke šminke na sebi: Kako Bela Hadid zapravo izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nijeli te sramota

    13. jul 2021 | 07:09

    Nemateli grizu savesti ubiste mlad zivot , setzte nekulturu i uzivate u tudje muke, sve se vraca al polako.

  • ...

    12. jul 2021 | 20:36

    Preslatke su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA