≫ 

Šok u emisiji! Mina javno ostavila Cara, on izleteo iz studija: "Napravila si od mene idiota!"

- Ne treba mi više odnos sa Filipom - rekla je Vrbaški

  • 2
Mina Vrbaški, Filip Car Filip Car Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mina Vrbaški i Filip Car gostovali su u emisiji Zadruga 4 - Narod pita. Očekivano, u studiju TV Pink je bilo napeto, a pogotovo zbog video-klipa u kojem je Mina ponizila Cara.

Filip je zamerio Mini što je tipkala poruke i bila nonšalantna kada su gledali klip u kojem Car hoće da razjazni Minine emocije prema Vladimiru Tomoviću.

- Povraća mi se. Ovo su fore. Znao sam šta će ,mi se desiti, ne spavam dve-tri noći, imam strahovit pritisak. Moja majka je protivnik mog i Mininog odnosa, borim se i da svojoj majci, a i njenoj dokažem... da doživim da neko gleda klip s ponosom i kaže: "Ma daj, šta je ovo..." Pritom pišeš poruke, praviš se mangup. To je manipulacija, ti si frajerica - rekao je Car i dodao:

Mina je zatim očajnim tonom prokomentarisala:

- Ne treba mi više odnos sa Filipom - rekla je Vrbaški.

- Tako lepo reci. Mina se predivno ponaša kad smo mi sami, ima grižu savesti, nije s majkom i bratom provela vreme kao sa mnom... E sad, ne možemo mi doći na televiziju da ti glumiš mangupa, a ja mali miš. Napravila si od mene najvećeg idiota. Ne mogu da dođem u Narod pita i da spustim glavu, gadi mi se... - besno je izjavio Filip i dodao:

- Ona o lošim stvarima misli da ispada mangup, velika žena, velika nešto. E, to se ne može oprati, ona ima 21. godinu, zadnji joj je voz - rekao je Filip.

Mina je i dalje očajno rekla:

- U pravu je za sve.

Na pitanje oditeljke da li se boji da će se oni razdvojiti i da će Car da ode u jednom momentu, Mina je potvrdno odgovorila.

- Evo us***ala si se od straha - rekao je Filip.

- Ne želim nikoga da ubeđujem. On zna kako se ja ponašam kad sam s njim. Stalno ti govorim "Ostavi telefon, prestani da se truješ!" Ja znam sve klipove, ovo što smo sada gledali su već bili u Zadruzi. Svega se jako dobro sećam - rekla je Mina.

Filip je pobesneo i krenuo da napusti emisiju,, izvinjavajući se voditeljki.

- Ne mogu sa obom osobom da budem u emisiji. Ne treba da budemo zajedno, ne treba danas da razgovaramo i da ovako nervozni i neispavani dolazimo u emisije, da ovako reaguješ na klipove. Ne, neću se svađati sa tobom, niti ću te vređati. Ovu priču hajde da završimo. Užasan sam, p**** sam, ja izludeo zbog stvari koje su se desile, a ona da ima bol u k**** zbog svega - rekao je Filip i napustio studio.

Video: Brutalna tuča žena u Zadruzi: Maja zgrabila Minu za kosu i nabadala je, ne mogu da ih obuzdaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    14. jul 2021 | 10:14

    Стари људи кажу да жена од мушкарца направи или правог човека или мајмуна 😄

  • Др

    14. jul 2021 | 12:57

    Куку, па шта сада да радимо!? Једино да удахнемо дубоко и да нас заболи …..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA