Dalila se pokajala zbog estetskih korekcija: Vadim sve iz usana, želim da se vrate u početno stanje

- Kada sam prvi put radila usne, kada se pojavio biopolimer da se radi i slični sintetički materijali, hijaluron nije postojao - objasnila je rijaliti-zvezda

  • 5
Dejan, Dalila Dragojević Dalila Dragojević; Foto: Nikola Tomić

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević podelila je sa svima da uskoro ide na operaciju usana i da se pokajala što je ikada dirala prirodne usne.

Naime, u video snimku na Jutjubu je obrazložila zbog čega se odlučila na operaciju iako ima strah od toga, pa je istakla da želi da ima usne kakve je imala pre estetskog zahvata.

- U julu, tačnije 21. jula, imam zakazanu operaciju usana. Kada sam prvi put radila usne, kada se pojavio biopolimer da se radi i slični sintetički materijali, hijaluron nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu - započela je Dalila.

- Međutim, u donjoj se baš lepo razgradio, a u gornjoj usni, ovde baš sa strane, primetim kada pričam na snimku, da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče - kaže ona.

- Greške pravimo svi, ja sam se mnogo pokajala što sam radila usne. Kako vreme prolazi, ta kuglica mi sve više i više ide na živce. Malo me je strah te operacije. Doktorka mi je rekla da oporavak traje od tri do pet dana. Ne možeš da jedeš lepo, može da se pije na slamčicu supice i čorbice. Želim to da rešim, preživela sam i gore - dodaje ona.

- Vadim sve iz usana, želim da se moje usne vrate u početno stanje. Imala sam prelepe usne i nije bilo potrebe to da radim, ali me je nerviralo što su mi se videle desni kada se nasmejem. Trebalo je ovo i ranije da rešim, ali doktor koji operiše je otišao na godišnji odmor- zaključila je rijaliti-zvezda.

Video: U ormaru kod Dragojevića: Dejan voli kad nosim seksi veš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥱

    15. jul 2021 | 14:50

    Neka prvo skine taj žuti cement sa lica.

  • Ena

    15. jul 2021 | 14:50

    Videle zabe kako se konji potkivaju pavi one digle noge.E bas ce ti sad vratiti na fabeicko podesavanje.Jadna vam majka sta radite od svog tela za sta i zbog cega ?

  • Mile

    15. jul 2021 | 14:31

    Dalila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA