JK emotivnim rečima čestitala rođendan tetki: "Moja krv, žena koja je svaki dinar trošila na mene"

JK je na svom Instagramu podelila deo atmosfere sa glamuroznog rođendana

  • 3

Tetka Jelene Karleuše proslavila je rođendan, a pevačica je Danijeli dala do znanja koliko je voli. U pitanju je sestra pokojne Divne Karleuše, koja je pop zvezdi veliki oslonac, posebno otkako je ostala bez majke.

Jelena je čestitala rođendan Danijeli emotivnom porukom, a na svom Instagramu podelila je i delić atmosfere sa glamuroznog rođendana.

Karleuša je napisala dirljive reči o svojoj tetki:

- Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna - napisala je Jelena i nastavila:

- Zajedno smo prošle mnogo, mnogo teških trenutaka u životu, ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta, Danče mio… Srećan rođendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje - napisala je Jelena na Instagramu, uz fotografiju sa tetkom i video-snimak.

Na snimku Danijela igra i peva kraj prelepe torte roze boje, a nasmejana i raspoložena sestričina je snima. Nema sumnje da je pop zvezda doprinela u organizaciji ovog rođendana.

Inače, Jelena se na ovom događaju pojavila sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić, a svojim stajlingom oduševila je prisutne.

Kako je Jelenina tetka proslavila rođendan, pogledajte u galeriji u tekstu, kao i u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. jul 2021 | 14:26

    Њих две не диване кад јој преко друштвених мрежа честита рођендан ? Који је смисао обавештавања јавности о приватним стварима.

  • Djani

    15. jul 2021 | 14:33

    Velika stvar.

  • ✍️

    15. jul 2021 | 18:48

    I moja je na mene .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA