≫ 

Karleuša novom fotkom ispunila želju mnogim muškarcima: Kleči u brutalnoj pozi, i to u bikiniju

Pevačica je vrelim izdanjem podgrejala temperaturu ovog ionako pretoplog dana

  • 20
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zvezda Jelena Karleuša u minijaturnom bikiniju ispunila je želju mnogim obožavateljima jer se njeni atributi i spreda i otpozadi vide iz ovog ugla.

Jelena je pozirala klečeći na nogama, a na sebi imala je bikini sa tračicama koji je više otkrivao nego pokrivao pevačicine zanosne oblne, ali i atribute.

Karleuša se fotografisala sa boka, tako da su u kadru njeni "najopsaniji" delovi tela, a koji su mnogi želeli da vide na jednoj slici.

Pevačica je vrelim izdanjem podgrejala temperaturu ovog ionako pretoplog dana, a reakcije i pohvale na račun njenog izgleda se samo nižu.

"Savršena si!", "Nikad bolje telo", "Bomba!", "Od ovoga može da se dobije srčka", "Konačno da se vide i guza i grudi", "Goriš u bikiniju", "Ne znam gde pre da gledam", "Zna se ko je najbolja riba", "Brutalno izgledaš",  neki su od komentara.

Kako igledaju Jelenini atributi u uglu iz kog se najbolje vide (2. fotografija), ali i još neka izdanja, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Samo da je vidite otpozadi: Jelena kao kristalna kaubojka nastupila na krcatom splavu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shitoshi

    15. jul 2021 | 21:14

    Videli smo mi snimak sa nastupa od pre neki dan na sta lici. A na ovim fotosopiranim slikama i Eva Ras moze da bude dobra riba.

  • Ta nije

    15. jul 2021 | 19:58

    Kako mislite da je ova devojka Karleusa? Ova devojka je puno mladja od Karleuse. Karleusa ne izgleda uopste kao ova devojka.

  • Mario

    15. jul 2021 | 19:46

    Svaku napisanu laž I fotošop bih vam oprostio ali ovo,, pop zvezda "ne mogu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA