Ša otkrio gde će živeti sa Tarom: Imao je posebnu poruku za svoje roditelje, ali i za bivšu ženu

- Voleo bih da imamo bebu Tara i ja, ali ne sada. Tamo negde, za nekoliko meseci ili više, što da ne, ako sve bude sa nama okej - priznao je reper

  • 12
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša za “Super TV” otkriva da je zadovoljan svojim odnosom sa Tarom Simov, i da je na kraju svima uspeo da dokaže kako će između njih dvoje ljubav pobediti.

- Uživamo u ljubavi, lepo nam je. Nasmejani smo i srećni, bez svađa i tenzija. Dokazali smo da ćemo napolju ipak da uspemo, uprkos svemu što se izdešavalo. Oboje smo imali faze kada je naša ljubav bila na testu, ali je činjenica da se volimo i to ne može niko da nam umanji, koliko god se ljudi trudili – kaže Ša za "Star TV", a onda otkriva da će započeti zajednički život sa Tarom u novom stanu.

- Ona ne želi da se uselimo kod mene u stan, jer misli da će je mnoge stvari podsećati na rijaliti i Ivanu. Iznajmićemo zajednički stan. Niti će ona živeti u mom, niti ja u njenom i zapravo nam je to najbolja opcija. Zajednički život mene i Tare u potpuno novom stanu – kroz osmeh govori Nenad koji bi voleo da ima dete sa Simovom.

- Voleo bih da imamo bebu Tara i ja, ali ne sada. Tamo negde, za nekoliko meseci ili više, što da ne, ako sve bude sa nama okej i budemo zaljubljeni to bi bilo odlično. To će ujedno i biti kruna naše ljubavi. Voleo bih da se to dogodi i spreman sam da se ostvarim u ulozi oca - napominje Ša koji ne voli to što se roditelji mešaju u njegov ljubavni odnos.

- Ovo je moj izbor, Tara je sa mnom, to je to. Nema potrebe da mi se oni mešaju u život, u odluke. Moja bivša žena može da radi šta želi, slobodna je. Sa roditeljima obnavljam postepeno odnos i mislim da će prihvatiti to što je Tara moj izbor. Moraju ili nećemo funkcionisati kao porodica. Rijaliti je psihološka vrsta igre i moraju biti svesni na to da su nam unutar istog svašta pričali i podmetali. Jedno je realnost, drugo je rijaliti – zaključuje Nenad Aleksić Ša.

Tara Simov ističe kako je zadovoljna što su Nenad i ona uplovili u mirnu luku i konačno uživaju u ljubavi.

- Jedina naša komunikacija je šta ćemo jesti, kako ćemo provesti dan. Zaljubljeni smo i srećni, volela bih da tako ostane. Lepo nam je, nema svađe, tenzije, lošeg odnosa. Ništa od toga se ne dešava između nas. Planiramo zajednički život i to je najbitnije, uspeli smo sve da pobedimo na kraju. Konačno mogu mirno da ležim pored Nenada i sanjam o lepšoj budućnosti – ističe ona za pomenuti medij.

Video: Ša pokazao na šta je potrošio honorar iz Zadruge: Vozi novu bebu, a Tara se ne odvaja od njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    16. jul 2021 | 16:42

    Ma ti se druze nisi pomakao sa nivoa 16o godisnjaka..sto se tice mentalnog razmisljanja. Mozda u 60oj sk9ntas da si danas bio glup

  • 🔴🔵⚪

    16. jul 2021 | 16:30

    Smatrao sam te za ok lika ali posle ove zadruge, shvatio sam da nisi bas sav svoj!

  • Djape

    16. jul 2021 | 16:36

    Zasto neko ne pridje i ne pomogne ovom simpaticnom ali dusevno obolelom mladicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA