≫ 

"Najviše bih volela da sam ostarila s prvim mužem": Verica iznenadila izjavom, pa spomenula i Veljka

- Da li ostariti u miru sa nekim i imati turbulencije ili tražiti stalno adrenalin... Ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin - rekla je kreatorka

  • 4
Verica Rakočević

Verica Rakočević, Printskrin: TV Pink

Verica Rakočević godinama uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ali često ističu koliko im razlika u godinama nikada nije predstavljala problem.

Ona je sada gostovala u jednoj emisiji sa pevačicom Gocom Lazarević, koja se dotakla teme sreće.

- Mi svi tražimo i želimo da budemo srećni i nije greh kompenzovati se i reći da nemamo baš taj balans kao u knjigama, ja gledam da sam suštinski srećna. Sad ću da idem na more, da sedim sa drugaricama, pa ću da probam da se smuvam sa ovim ili onim, ako mi nije dobro, otkačiću ga ili on me, to je sve život, idemo dalje – kaže Goca, a onda se nadovezala i Verica Rakočević.

- Da li ostariti u miru sa nekim i imati turbulencije ili tražiti stalno adrenalin... Ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin. I da ti kažem jednu stvar, najviše bih volela da sam ostarila sa mojim prvim mužem - rekla je Verica i dodala:

- To ne znači da meni sa Veljkom nije dobro, nego kažem da bi to bio moj najveći uspeh, ne bih imala decu iz drugog braka i ne bih imala problema sa drugim mužem i da li je dobar prema mom detetu iz prvog braka, ne bih imala tu vrstu traume - otkriva modna kreatorka u emisiji "Magazin In".

Video: Nigde ne spavam kao ovde: Verica Rakočević nije mogla da sakrije emocije na Kosovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    17. jul 2021 | 22:02

    Realno gotovo uvek postoji to kajanje,sve posle ti se svede na isto ili jod gore

  • Rv

    18. jul 2021 | 11:36

    Bruka i sramota uzela za muza unuka fuj 😂😂😂😂😂a

  • )()()(

    18. jul 2021 | 01:40

    Ma, šta mi napričà Verice. Ko da su te pčele izujedale pa ti se lice nadulo. Kako te nije sramota od dece i unuka da spavaš sa momkom koji je mladji od tvojih ćerki i godište tvog sina. I šta će to jednoj babi? Što se ne baviš svojom decom i unucima? Što nisi uvalila sinu neku svoju prijateljicu? Mnogo si se zaigrala. Pusti ga da pravi decu i stvara porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA