"Unuka još nije dobila ime": Vesna Zmijanac otkrila kako se osećaju Nikolija i beba

- Rea još nije ukapirala da je dobila seku, ali kad dođe kući Nikolija sa bebom sigurno će biti presrećna - rekla je Zmijanac

  • 4
Vesna Zmijanac, Relja Popović, NIkolija Jovanović Vesna Zmijanac, Relja Popović, Nikolija Jovanović, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/reljarelja

Nikolija Jovanović i Relja Popović danas su postali roditelji još jedne devojčice. Tim po vodom oglasila se ponosna baka Vesna Zmijanac, Nikolijina majka.

- Presrećna sam, dobila sam još jednu unuku! Još uvek mama i tata nisu odabrali ime, evo pre 2 sata se porodila. Sve je u najboljem redu prošlo i Nikolija i ona su dobro. Svi smo pod euforijom, Rea još nije ukapirala da je dobila seku, ali kad dođe kući Nikolija sa bebom sigurno će biti presrećna - rekla je Vesna za Blic.

- Za sada samo dižem slušalicu i uživam u čestitkama, ali ću sigurno prirediti i slavlje - dodala je Vesna.

Inače, Relja i Nikolija već imaju ćerkicu kojoj su dali neobično ime Rea.

Prijatelji Relje Popovića podelili su njegovu fotografiju sa slavlja povodom rođenja druge ćerkice.

Na istoj poznati reper plače i briše suze, dok mu oni cepaju majicu, kakav je i običaj, a brojni prijatelji upućuju iskrene čestitke njemu i hrabroj mami Nikoliji Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA