Uhapšen sin Sinana Sakića: Osumnjičen je za razbojništvo u Sarajevu, već osuđivan za pokušaj ubistva

Najteže krivično delo za koje je Rašid Sakić 2011. godine osuđen na 12 godina je pokušaj ubistva Dragoljuba Despotovića

  • 1
Sinan Sakić Sinan Sakić, Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Najstariji sin legendarnog pevača Sinana Sakića često se nalazio sa one strane zakona, a sada je navodno ponovo uhapšen u Sarajevu i ovog puta osumnjičen za razbojništvo.

Naime, kako bosanski mediji prenose, pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su juče, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a mediji navode da je reč o pevačevom sinu iz prvog braka.

- On je uhapšen juče, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopšteno je iz Kantonalnog MUP-a za "Srpskainfo".

Inače, najteže krivično delo za koje je Rašid Sakić 2011. godine osuđen na 12 godina je pokušaj ubistva Dragoljuba Despotovića, kog je Sinan Sakić gledao takođe kao svog sina. Ovaj zločin dogodio se u Loznici u maju 2002. godine.

Mediji su ranije izveštavali o lošim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pevačeve smrti.

Poslednji sukobi su izbili zbog spora oko nasledstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je on podmetnuo požar. Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeo podnela prijavu zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, navodno upućivao još od oktobra 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA