≫ 

Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju manastira: Evo šta se stvarno dešava sa Milanom Stankovićem

Svoj život u poslednje vreme posvetio je religiji u kojoj je pronašao spas onda kada je osetio da mu je pauza preko potrebna

  • 16
Milan Stanković Foto: Nikola Tomić

Milan Stanković sinoć je, 17. jula, imao prvi nastup posle dužeg vremena.

Međutim, nije samo pandemija korona virusa razlog zbog kog Milana u poslednje vreme uopšte nije bilo u javnosti. Naime, Stanković se posvetio pravoslavlju, veri i obilaženju manastira kako u Srbiji, tako i u regionu.

Nedavno je boravio u jednom manastiru na Crnogorskom primorju, pa se tada čak raširila priča i da Milan ima u planu da se zamonaši.

Takve priče ipak su preterivanje, ali činjenica je da je svoj život u poslednje vreme posvetio religiji u kojoj je pronašao spas onda kada je osetio da mu je pauza preko potrebna.

Fotografije sa putovanja ne objavljuje na društvenim mrežama, ali je nekoliko puta do sada delio objave koje se tiču izvesnih praznika.

- Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovesti su naša prava radost i blaga vest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista - napisao je Milan u objavi od pre nekoliko meseci.

Na Tviteru je, s druge strane, imao sledeću objavu:

- Pokajte se!

Podsetimo, poslednje čime je Stanković privukao veliku pažnju javnosti jeste njegova objava na temu vakcinacije protiv korona virusa.

- Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone. To sve govori. A ostali oboleli posle vakcinacije se ne računaju? Samo mi lepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Bagro podla i licemerna - napisao je Milan pre nekoliko meseci.

Nakon toga, u javnosti se po sličnim pitanjima više nije oglašavao, ali je stavio do znanja da mu "medijska ilegala" u koju se samovoljno povukao, piše Story, još uvek veoma prija.

Video: Milan Stanković stigao na snimanje Pinkovih zvezdica: Polomio sam ruku zbog Kije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S verom u Boga

    18. jul 2021 | 15:13

    Bravo Milane !!!! Sve si lepo rekao,samo sto mnogi shvataju da su nedodirljivi,a Bozja ruka je svuda. Pametni ce se pokajati I nece ciniti ponovo grehe.

  • Saša 74

    18. jul 2021 | 14:32

    U svakom se probudi nešto,e sad mnogi to zanemare. A oni koji to osjete i iskreno krenu tim putem pronašli su spas. Bravo Milane

  • Miloš

    18. jul 2021 | 15:01

    Bravo! U veri u Isusa i jeste smisao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA