≫ 

Pevač na mukama, Jutjub mu cenzurisao spot: Neprimerene scene koštale ga dodatnog novca

Vujić je morao da izbaci ili koriguje većinu scena što ga je izložilo dodatnom trošku za nove snimajuće dane, ali i montažu

  • 0
Youtube cenzurisao spot pevača Peđa Vujić, Foto: TwoLouderTV

Pevač Peđa Vujić, koji je dobro poznat svim muzičkim znalcima, kada je snimio svoj spot za prvu samostalnu pesmu “U suzama, na mukama” nije ni slutio kakve glavobolje će zapravo zadobiti.

- Po objavljivanju spota, svi verovatno znaju, potrebno je da se prođe određena kontrola oko samog videa, pesme i svih detalja. Ubrzo je stiglo obaveštenja da

video neće biti vidiljiv na Jutjubu zbog eksplicitnih scena nasilja - istakao je pevač.

Problemi nastaju tek po obaveštenju koje je stiglo, jer tada je kompletan spot izgubio smisao. Vujić je morao da izbaci ili koriguje većinu scena što ga je izložilo dodatnom trošku za nove snimajuće dane, ali i montažu.

- Ne bih o tome koliko me je na kraju sve to koštalo, ali jedan stariji kolega, inače velika muzička zvezda, rekao mi je da sve prve stvari koje idu “težim putem” govore o tome da će dalje biti lakše. Iskreno se nadam da će sve na kraju biti u redu i da će ljudi pozitivno komentarisati pesmu - zaključio je Peđa.

Nakon izmena oko samog snimanja za koje je pevač morao da izdvoji dodatna sredstva, Peđa je sa svojim timom brzo reagovao i publici predstavio svoju novu pesmu i spot. Uz veliku odgovornost, pevač je nestrpljiv da čuje komentare.

Video: Pogledajte premijerno tizer za Slobinu novu pesmu Bivši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA