≫ 

Ovako je Relja Popović slavio rođenje ćerke! Nije dao da mu pocepaju košulju

Na slavlju nije bila Nikolijina majka, pevačica Vesna Zmijanac

  • 3

Nikolija Jovanović i Relja Popović dobili su još jednu ćerku, a ponosni tata prethodne večeri organizovao je slavlje povodom rođenja naslednice.

Relja je u jednom prestoničkom restoranu okupio prijatelje i porodicu, a na slavlju nije bila Nikolijina majka, pevačica Vesna Zmijanac, ako se suditi po snimcima, pa je pretpostavlja da ona čuva unuku Reu.

Reper je s razlogom bio i te kako raspoložen, što se može videti na snimcima, nije skidao osmeh sa lica i celo veče se veselio.

On je na sebi imao belu košulju, a svima je zapalo za oko da su okupljeni na slavlju pokušali da je pocepaju, kako običaj i nalaže, ali da reper to nije dozvolio.

Podsetimo, Nikolija se 17. jula porodila u Narodnom frontu i na svet donela još jednu devojčicu, pevačica ima i ćerkicu Reu sa Reljom. On je nakon rođenja naslednice sa pratiocima na Instagramu podelio emotivnu fotografiju, koja je nastala tokom perioda kada je Nikolija bila u drugom stanju i napisao poruku svojoj izabranici.

- Postali smo mama i tata još jedne divne devojčice! Mnogo te volim i mnogo si hrabra - napisao je Relja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA