≫ 

"Tara se odrekla Ša, ali mečke neće": Raskinuli, otpratili se sa Instagrama, ali ključ je kod nje

Danas je objavila fotografiju iz kafića, a na stolu koji je uslikala, pored pića i cigareta, stajao je i ključ od Nenadovog Mercedesa

  • 18
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/tarasimov

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nastavljaju da budu u centru pažnje zbog svog turbulentnog odnosa, a detalji njihovog raskida počeli su da se pojavljuju. Iako nije želela da potvrdi, niti demantuje vest o krahu ljubavi s reperom, Tara je sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije sa Aleksićem. 

Naime, vest o raskidu iznenadila je njihove fanove, jer su pre svega dva dana bili zajedno u Severnoj Makedoniji, kod Tarinog oca Gorana. Delili su fotografije i video-snimke sve do juče na svojim profilima na Instagramu, ali odjednom se sve preokrenulo.

Na veliko iznenađenje pratilaca, Simova je obrisala sve te fotografije, a Ša nije više ni među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Usledio je i Nenadov odgovor, te je ubrzo i on prestao nju da prati na pomenutoj mreži.

Međutim, Tara je uspela da šokira javnost još jednom. Danas je objavila fotografiju iz kafića, a na stolu koji je uslikala, pored pića i cigareta, stajao je i ključ od Nenadovog Mercedesa.

Čim je objavila fotografiju na kojoj se vide ključevi, usledili su brojni komentari.

"Nenada se odrekla, ali auta nije", "Otkud ključevi od mečke kod Tare", "Ha, ha, Nenade ćao, mečku zaboravi", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Tara je danas na svom Insta-storiju objavila stihove, za koje fanovi veruju da su upućeni baš Nenadu, čime je pokrenula priču o raskidu.

- Nisam odlazila jer nisam volela, odlazila sam kad god bi mi se učinilo da mi tu nije mesto - podelila je ona.

Inače, ovo nije prvi put da se njih dvoje svađaju. Nakon njene diskvalifikacije, Ša je u rijalitiju govorio da se kaje što je ušao u vezu sa Tarom i da mu je žao što je ostavio suprugu Ivanu, što je razljutilo Simovu, koja je tada pisala na društvenim mrežama da je kraj njihove ljubavi.

Bilo je između njih još prozivki i razmirica, ali sve to nije uticalo na Tarinu odluku da dođe na finalno veče "Zadruge" i da se pomiri sa Ša. Poslednjih nedelju dana su bili neprestano zajedno, pričali su čak i o planiranju zajedničkog života, pa je svima delovalo da im je veza sada skladna. Ipak, izgleda da nije bilo tako.

Video: Tara nastavlja da vozi bez dozvole: Snima se i provocira policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    19. jul 2021 | 21:45

    Koga boli .......jesu li zajedno ili nisu.....njegovi vršnjaci upisuju decu na fakultet a on još tinejdžer.......

  • Gogac

    19. jul 2021 | 18:53

    Zabole me bas za njih.

  • Др

    19. jul 2021 | 20:20

    Докле ћете да нас више потресате!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA