≫ 

Novi šok snimci Tee Tairović: Pune ruke para, grudi samo što ne ispadnu, a ona vrcka i pred detetom

Pevačicu su gosti obasipali novčanicama, koje je ona s osmehom "skupljala"

  • 16

Kad na slavlje pozovete Teu Tairović očekujete njen vatreni trbušni ples i da pokaže šta ume, pa nije ni čudo što se, kada je ona u pitanju, najviše dele baš takvi snimci.

Doduše, tu postoji i "skromni" dodatak, a to su pune ruke para kojima je gosti zasipaju dok im igra i peva pesmu koja je, bez sumnje, folk hit ove godine - "Hajde".

Na snimcima koji su sada objavljeni na društvenim mrežama vidi se Tea sa šakama punim para, na jednom privatnom slavlju. U izazovnoj haljini mešala je kukovima, a nestašni dekolte u pojedinim momentima je, čini se, otkrivao i previše.

Međutim, najupečatljiviji detalj možda je i Teino vrckanje pred dečakom koji je stakao ispred nje.

Snimke pogledajte u videu na vrhu teksta.

Podsetimo, nedavno su se na platformama na kojima se može videti sadržaj za odrasle pojavili i Teini snimci. Na jednom, ova pevačica vidi se bez cenzure, kako zadovoljava muškarca sa kojim je očigledno tada bila u emotivnoj vezi.

- Želim da se obratim svima kojima ne stižem da odgovorim na poruke: Devojke, žene moje, hvala vam do neba i nazad! Ovako se pokazuje ženska solidarnost i podrška, samo nam dajte udobne cipele i svet je naš - jedino je što je pevačica poručila posle skandala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basel

    20. jul 2021 | 12:59

    Koja ja fora pevaljkama davati pare? Taj srpski običaj nikad nisam razumeo. Ako mi se sluša pesma potražim na YouTube a aki imam viška novca odem sa ženom na večeru. Moje franke neće videti.

  • 007

    20. jul 2021 | 12:51

    Zaradila za porez 😁😁😁😁

  • xxx

    20. jul 2021 | 12:38

    Boze sacuvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA