Otvara se najelitniji event centar u gradu: Beograd za korak bliže svetskim metropolama

Za samo nekoliko dana, 23. jula, u Beogradu se otvara luksuzni event centar za sve vrste proslava

  • 1
Event centar Dream Foto: Vitamin studio

Ukoliko želite da organizujete intimno slavlje ili veliko glamurozno venčanje, korporativni dogadjaj ili fensi rodjendanski parti, sad to možete učiniti u samom centru grada, na najatraktivnoj lokaciji. Event centar Dream smešten je u Beton hali, epicentru gradskih dešavanja.

Bašta koja gleda na reku, stilizovan art deco enterijer, internacionalni meni, tim profesionalnih organizatora koji pomeraju granice svega dosad vidjenog u Beogradu - samo su neki od razloga zašto svoje najvažnije trenutke treba da obeležite ovde. Takodje, samostalno možete odlučivati o meniju i dekoraciji - planeri će ispuniti svaki vaš specifičan zahtev, a pritom učiniti da vaša proslava svima ostane u sećanju kao neponovljiva.

Uverite se u ekskluzivnost prostora i autentičnu atmosferu za samo nekoliko dana - 23. jula na žurki otvaranja peva Ana Nikolić. Biće to prva u nizu "Proslava iz snova", a već sledeća može biti vaša.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA