≫ 

Lidija proslavila 59. rođendan u haljinici sa dubokim dekolteom i šlicem - izgleda upola mlađe

- Svakom je život poklonio određenu ulogu koju treba da odigra najbolje što zna, ako misli da film uspe - poručila je glumica

  • 6
Lidija Vukićević Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Popularna glumica Lidija Vukićević danas, 20. jula, proslavila je 59 rođendan, a sve je očarala izgledom i mnogi komentarišu da izgleda barem duplo mlađe.

Lidija je blistala u cvetnoj haljini sa dubokim dekolteom i šlicem, pripijena kreeacija istakla je glumičin uzak struk i obline na koje niko nije ostao ravnodušan.

- Svakom je život poklonio određenu ulogu koju treba da odigra najbolje što zna, ako misli da film uspe - napisala je glumica i zahvalila se na lepim željama.

Glumica je pozirala sa cvećem u ruci, a iako za godinu dana ulazi u sedmu deceniju, svi kažu da Lidija izgleda barem duplo mlađe.

"Cveće se uvek poklanja cveću", "Kakva žena!", "Nerealno dobro izgledaš", "Duplo mlađe da ti pozavide na izgledu", "Lepotica", "Manekenske noge", neki su od komentara, pored čestitki povodom glumičinog rođendana.

Podsetimo, Ldija uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim slikarom iz Italije, a nedavno je otkrila detalje njihove veze i kako održava ljubav na daljinu.


- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak - kaže Lidija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    20. jul 2021 | 23:35

    Da, duplo mladje uz fotosop, kao i sve ostale. 😂🤣

  • Rade Kornjaca

    20. jul 2021 | 23:51

    Lepo rece,Svakom je Zivot poklonio odredjenu ulogu.A ona sebi pokloni silikone.U Boljem Zivotu i Zikinoj Dinastiji,bila ravna ko avionska pista.Srbija je izgleda zahvacena trendom,gde su Zene pune ( ne, one normalne ) kompleksa sto se tice fizickog izgleda.Pa rastu silikonske grudi preko noci,ko pecurke posle kise.

  • alal vera alal vera

    20. jul 2021 | 23:49

    ista kao jk ni fudbaleri je nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA