≫ 

Goca Božinovska nakon hapšenja Šijanovog sina: On je dobro dete, sumnjam da je upao u loše društvo

Vukašin Šijan uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića napao Borisa J. ispred njegove kuće u Surčinu

  • 16
Snimanje emisije Grand Specijal Goca Božinovska, Foto: ATA Images

Pevačica Goca Božinovska oglasila se povodom hapšenja Vukašina Šijana, sina ubijenog Zorana Šijana, sa kojim ona ima dvoje dece, Mirka i Zoranu.

- Vukašin je, verujte, dobro dete. Mlad je i miran dečko. Otkud on u toj priči nemam pojma. Na odmoru sam, a Mirko mi nije ništa o tome rekao - rekla je pevačica.

- Vukašin je brat po ocu mojoj deci Mirku i Zorani i lep odnos imaju. Sumnjam da je upao u loše društvo ili su ga uhvatile neke mladalačke bubice - rekla je Goca za Srpski Telegraf.

Podsetimo, Vukašin Šijan (22), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića napao Borisa J. (34) ispred njegove kuće u Surčinu.

Kako pišu, Boris J. je ranjen u noge, a osim Šijanu lisice su stavljene i M. M. (41) i M. K. (21). Sumnja se da su uhapšeni u ponedeljak ujutru "mercedesom" došli do kuće oštećenog, a kada se on pojavio, M. M. mu je, kako se sumnja, pucao u noge.

Trojica napadača su potom pobegla, ali su brzom akcijom policije uhapšeni. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a terete se za krivično delo nanošenje teške telesne povrede, dok se M. M. tereti i za ilegalno nošenje oružja.

Video: Šijan i Bojana se baškare u bazenu u Titelu i uživaju sa malim Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA