Ivana Aleksić nakon prisnog druženja s Tomovićem: Promenila sam mišljenje o njemu, sad je još bolje

- Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom - rekla je Ivana za Telegraf Jetset

  • 3
Ivana Aleksić i Vladimir Tomović Ivana Aleksić, Vladimir Tomović, Foto: Instagram/_ivv_, ATA Images

Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša i dalje ne želi da javno govori o reperu, dok sa druge strane o Vladimiru Tomoviću ima samo reči hvale.

Kako je rekla za Telegraf Jetset, otkad je upoznala Tomovića . ima još bolje mišljenje o njemu, a uprkos komentarima da druženjem i fotografijama provocira, ona tvrdi da to ne radi.

- Ostala sam u kontaktu sa Vladimirom, naravno. Nakon što smo se upoznali promenila sam mišljenje o njemu, sada je još bolje. Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom - rekla je Ivana za Telegraf JETSET.

Kako su sada dobri prijatelji i jedno za drugo imaju samo reči hvale, a ljubavi se uglavnom rađaju iz prijateljstva, pitali smo Ivanu da li nakon poznanstva sa Tomovićem postoji šansa da njihov odnos u nekom trenutku preraste u nešto više od drugarstva.

- Ne znam šta bih rekla, za sada je prijateljski odnos... - rekla nam je Ivana ne isključujući mogućnost ljubavi sa Tomovićem.

Pitali smo Ivanu da li se u međuvremenu čula sa Nenadom i da li je istina, kako on tvrdi, da mu je tokom razvoda uzela 120.000 evra, ona nam je odgovorila:

- Ne bih ništa komentarisala, nemam nikakav komentar. Ništa o njemu kao i do sada.

Podsetimo, nakon što je Ša u rijalitiju prevario Ivanu sa Tarom Simov, ona mu je poslala papire za sporazumni razvod braka i kroz nekoliko dana su se i zvanično razveli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    21. jul 2021 | 14:01

    Ови су, бре, као глодари. Гамижу једни преко других без икаквог стида!

  • Bruka

    21. jul 2021 | 20:10

    Sha u Zadruzi pricao o cifri od 150 000€, juce citam 130 000, a sada 120 000 €. Na kraju ce biti da je vise dobila ljubavnica od zene.

  • Zokara

    21. jul 2021 | 18:35

    Uuuu, ovde ima da se trese krevet, pa i ako što da ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA