Miljana progovorila o Zoli i priči da mu je dala 20.000 €, a na pomen bolesnih roditelja se slomila

- Povukla sam se u sebe. Ništa me ne zanima... - rekla nam je Miljana

  • 9
Zadruga 4, Finale

Miljana Kulić / Foto: Nikola Tomić

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nakon navodne izjave njene majke Marije Kulić da je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli dala 20.000 evra, progovorila je na tu temu.

Miljana je progovorila o zdravstvenom stanju svojih roditelja ističući da ona zbog svega nije dobro, a tvrdi da Zoli nije dala novac i da to ne bi učinila kada bi joj tražio.

- Ma kakvi, nije istina da sam Zoli dala 20.000 evra, sa tim dečkom se ni ne viđam. Nakon finala mi je našao smeštaj, morala sam da ostanem zbog gostovanja na televiziji, bili smo u posebnim sobama, ujutru smo popili kafu i on je otišao svojim poslom, da radi pesmu, posle toga ga nisam videla. Nemam ni njegov broj telefona - rekla je Miljana za Telegraf Jetset.

- Naravno da mu ne bih pozajmila novac kada bi me pozvao i pitao - dodala je Kulićeva, pa otkrila kako su njeni roditelji.

- Oni su dobro, biće bolje, tata je smršao, to je normalno zbog operacije. Mama je ide na još neka zračenja, ima još jednu hemioterapiju, biće sve kako treba. Zvala sam lekare, i u Nemačkoj sam se raspitivala, rekli su mi da nije za tamo, njeno zdravstveno stanje, kao i tatino, stabilno je. Išli su na skener, nema više metastaza, hvala Bogu - kazala nam je Kulićeva.

- Mnogo sam se uplašila kad sam videla Mariju u finalu, ni sad nisam dobro, uglavnom provodim vreme sama, pošto je Željko u ovo vreme u vrtiću, povukla sam se u sebe. Ništa me ne zanima... - zaključila je Miljana.

Video: Ne znaš ti kada smo se Zola i ja pobili za Željkov rođendan iza kuće: Miljana o ratu i miru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA