≫ 

Ana Lečić je čista fantazija dok u belom bikiniju pozira u plićaku

Mlada glumica nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa mnogi komnetarišu da je prizor fantazija

  • 0
Ana Lečić Ana Lečić, Foto: ATA Images

Mlada glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, kadrovima sa letovanja u belom bikiniju izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara na Instagramu.

Za razliku od njenih pojedinih koleginica, Ana dve godine nije objavljivala fotografije u bikiniju, a oni koji je prate na pomenutoj društvenoj mreži kažu da izgleda zanosno.

Lečićeva se fotografisala leđima okrenula kameri, a u prvom planu je njena neverovatna figura. Ona važi za jednu od najlepših mlađih glumica, a nema sumnje da će se sada naći i na listama najzgodnijih, na visokoj poziciji.

"Fntazija si", "Nisam znao da ovako dobro izgledaš", "Prava mačka", "Prezgodna si", "Neverovatno telo", "Odlično izgledaš", "Talentovana, prelepa i prezgodna", neki su od komentara.

Ana je imala zapaženu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca", ona je igrala nemilosrdnu nadzornicu logora Stara Gradiška, Božicu, a njena lepota i lice anđela sve vreme je stajalo u suprotnosti sa likom. Međutim, to nije bilo slučajno.

- Mislim da su oni baš to i hteli. Kontrast. Lik anđela, mozak đavola. Te devojke su postojale, nisu izmišljeni likovi. Bile su njih tri, Maja, Božica i Nada. Bile su mlade, mojih godina, i neverovatno monstruozne, a imale su mila lica. Blag osmeh. Možda su zato mene odabrali - rekla je Ana ranije.


Video: Lečićeva ćerka: Više volim da se ljubim sa ženama, nego sa nepoznatim muškarcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA