≫ 

Tea Tairović poskupela nakon intimnog snimka: Nekada je pevala za 1.200 evra, evo koja je sada cena

Tea je postala jedna od najtraženijih pevačica kada je nedavno isplivao snimak na kojem se vidi da je za samo za jedan refren na slavlju uzela 5.000 evra

  • 18
Tea Tairović Tea Tairović Printskrin: Instagram/tea_tairovic

Pevačica Tea Tairović uspela je da protrese domaću javnost nakon intimnog snimka koji je isplivao u javnost.

Međutim, kako piše Blic, pomenuti video nije ostavio posledice na njen posao, već joj je i cena nastupa skočila.

- Tea je do pre nekoliko meseci nastupala za 1.200 evra po klubovima, dok sada nakon initmnog snimka koji je procurio u javnost i pesme "Hajde", mlada pevačica zarađuje do 7.000 evra. Obično uzima 6.000 evra, ali zavisno od kapaciteta diskoteke može da zaradi i još hiljadu više - ispričao je dobro upućen izvor blizak pevačici za "Blic".

Inače, Tairovićeva nije jedina pevačica čiji kućni video je ugledao svetlost dana. Na stubu srama su se našla i Severina, voditeljka Suzana Mančić, Dunja Ilić, Dara Bubamara.

Podsetimo, Tea je u postala jedna od najtraženijih pevačica kada je nedavno isplivao snimak na kojem se vidi da je za samo za jedan refren na slavlju uzela 5.000 evra dok su je gosti obasipali novčanicama.

Nakon ovoga, na društvenim mrežama se pojavio i snimak intimnog čina na kojim je pevačica sa dečkom koji je nepoznat javnosti.

Podsetimo, ova devojka prošla je kroz dramu i 2018. godine, kada je dečko sa kojim je bila na Instagramu otvorio lažni profil na kojem je objavljivao njene eksplicitne fotografije.

Nedugo zatim, ovaj momak Teu je potom napao na nastupu u Bosni i ceo slučaj je morala da reši policija.

- Tea je doživela još jedan u nizu stresova koji proživljava zbog svog bivšeg dečka. On je sinoć čekao Teu ispred hotela u kojem je ona odsela, pa ju je po izlasku prvo napao verbalno, a onda je na nju nasrnuo i fizički - rekao je tada za Telegraf.rs izvor blizak pevačici.

Video: Nek laju svi, Tea keš će uzeti: Pevačica ne zna gde će sa bakšišom, pare lete na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA