Hana se posle 10 godina opet udala za istog čoveka: "Što vam je venčanje skuplje, to je brak lošiji"

- Kada smo pre deset godina izgovorili sudbonosno "da" bili smo na početku života. Nismo mogli da platimo ni ručak za deset osoba - prisetila se Hana

  • 1
Hana Hadžiavdagić, Tarik Tabaković Hana Hadžiavdagić, Tarik Tabaković, Printskrin: Instagram/hana

Preduzetnica, novinarka i jedna od najuticajnijih influenserki na ovom području Hana Hadžiavdagić Tabaković i njen suprug, advokat Tarik Tabaković svoju ljubav zapečatili su brakom pre tačno deset godina, a da se plamen nije ugasio ni nakon toliko godina govori i podatak da su se pre nekoliko dana obnovili zavete.

Tim povodom, Hana je progovorila o svom bračnom odnosu i otkrila čime ju je Tarik osvojio, kako su došli do ideje da ponovno izgovore sudbonosno "da", ali i koja je tajna uspešnog braka u vremenima kada se moderni brakovi raspadaju brzinom svetlosti.

- Deset godina braka u ovom selebriti svetu je, slobodno mogu reći, retkost. Mislim da smo okruženi brojnim lažnim brakovima i uvek se držim one: "Što vam je venčanje skuplje i glamuroznije, to vam je brak lošiji i kraći". Kada smo pre deset godina izgovorili sudbonosno "da" bili smo na početku života. Tarik je bio student, ja na početku karijere. Nismo mogli da platimo ni ručak za deset osoba - prisetila se Hana davne 2011. godine.

Iako danas uživa u svemu onom o čemu je maštala pre deset godina, influenserka je otkrila kako se, kada je ljubav u pitanju, ništa nije promenilo.

- Tarik me osvojio šarmom i smislom za humor koji imaju samo jako inteligentne osobe. On je za mene jedan kompletan muškarac i osvaja me iz dana u dan. To su sitnice. Nije jedan od onih muškaraca koji se seti da kupi cveće samo na Dan zaljubljenih. On to radi kada najmanje očekuješ. Poseban je i kod njega nema nikakve glume. Mojim prijateljicama je čudno kada vide da mi i nakon deset godina otvara vrata automobila. Imamo genijalan brak i slobodno mogu reći da smo pre svega veliki prijatelji, a tek onda ljubavnici. Danas se 90 odsto žena udaje iz nekakvog interesa, a moja formula za uspešan brak je: "Udajte se isključivo iz ljubavi" - rekla je Hana za Story.hr.

Influenserka sa svojim suprugom u poslednjih deset godina izgradila je pravo malo carstvo, a o bajci koju danas živi, sanjaju brojne žene širom sveta.

- Kupili smo stan, novi auto. Niko nam ništa nije dao. Sve smo sami stvorili i kada to sve izgradiš s osobom koju voliš onda i brak više ceniš. Ne isplati se izgubiti osobu s kojom si toliko toga prošao zbog pet minuta užitka s drugom. U današnje vreme ljudi bi više trebalo da cene brak i smatram da bi tada i svet bio lepše mesto - zaključila je Hadžiavdagićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA