Ana Bebić se potpuno transformisala i vratila na scenu novom pesmom

- Veoma sam srećna što se muzika vratila u moj život i upotpunila ga - kaže pevačica

  • 0
Ana Bebić Ana Bebić / Foto: Ivana Savić

Potpuno drugačija, pevačica Ana Bebić (35) vratila se nakon dve godine pauze s potpuno novim zvukom.

Pesmom "Noć me kida", koju svi mogu čuti od danas, 22. jula, u podne na Jutjubu, Ana je odlučila da se vrati na velika vrata muzičke scene, a u novom spotu pokazala je i drugačiji izgled.

Osim dužine, Ana je iznenadila i drugačijom bojom kose. Ipak, ono što će definitivno privući pažnju, jeste performans koji je Bebićeva izvela u ovom videu.

Ovoga puta, Ana se oprobala i kao glumica, te je u spotu za singl "Noć me kida" upravo ona ta koja ima glavnu ulogu. Uz nju se pojavljuje i zgodni maneken Saša Đurašević s kojim je Bebićeva perfektno odglumila romantične scene.

Osim što je nju vratio s porodiljskog bolovanja, Anin singl vraća ljude i u klubove s obzirom na to da je reč o brzoj pesmi koja će definitivno postati hit, a poznata pevačica je presrećna što se vatila svom poslu:

- Veoma sam srećna što se muzika vratila u moj život i upotpunila ga. Radujem se druženju s publikom i novom predstavljanju. Pesma me je na prvo slušanje kupila i nadam se da će tako biti s publikom - izjavila je Ana Bebić.

Uživajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA