≫ 

Kakvi su macani srpski glumci kad se poskidaju: Sve "puca" od mišića na skrivenim destinacijama

Izdvajamo glumce i voditelje koji su "zapalili" internet svojim fotografijama sa plaže

  • 22
Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Srđan Timarov, Miodrag Radonjić Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Srđan Timarov, Miodrag Radonjić, Foto: Instagram radojicic_aleksandar/bikovic/srdjantimarov/radonjicmiodrag

Tokom letnjih dana društvene mreže najbolja su platforma za pokazivanje izvajanih tela na plaži. Iako u tome prednjače poznate dame, i jači pol ima šta da pokaže.

Izdvajamo glumce i voditelje koji su "zapalili" internet svojim fotografijama sa plaže, a sudeći po komentarima, kada se oni skinu, nastaje haos.

Srđan Timarov iznenadio je svoje fanove kada je objavio fotografiju na kojoj pozira potpuno nag. Intimne delove prekrio je stikerom na kojem piše 18+, a njegovi mišići našli su se u gotovo svakom komentaru obožavateljki.

I njegove kolege Miodrag Radonjić, Miloš Biković, Luka Raco i Vojin Ćetković, pokazali su kako uživaju u čarima mora, a njihove fotografije broje desetine hiljada lajkova na pomenutoj mreži.

Aleksandar Radojičić važi za jednog od najzgodnijih glumaca, a njegove fotografije "na vodi", daleko su najomiljenije među ženskom populacijom.

Veliko iznenađenje bio je i glumac Gordan Kičić, koji ne koristi često Instagram, ali se oglasio sa mora, na kojem je sa svojom suprugom Zoranom.

Kako glumci izgledaju u svojim izdanjima na plaži, pogledajte u galeriji:

Video: Ovako se zgodni Milan Marić nosi sa popularnošću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA