Nataša Bekvalac: Ne smatram sebe dobrom ribom! Kad biste me videli ujutru...

Pevačica, kako je rekla, ne želi da bude "žrtva" bilo čega

  • 16
Nataša Bekvalac, Splav Port Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najpoželjnijih žena na javnoj sceni, međutim, ona je nesigurna kada je u pitanju njen fizički izgled.

Iako je san mnogih muškaraca, ona sebe ne smatra, kako je rekla, dobrom "ribom".

- Pa, nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživeli kao najse*sepilniju kada biste bi me videli ujutru, raščupanu kako jurcam da li da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu - rekla je Nataša kroz smeh.

Natašina starija ćerka Hana Ikodinović izrazila je želju da bude pevačica, a kada ju je Bekvalčeva "upoznala" sa poslom, pevačica je otkrila da li je njena naslednica ostala pri odluci da krene njenim stopama.

- Kako izgleda taj moj svet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjano. Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijom sa bendom, i od tada je ekstremno promenila mišljenje - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đokara

    22. jul 2021 | 15:37

    U pravu je nije ona toliko dobra riba koliko se dobro folira.....

  • Ljubomore

    22. jul 2021 | 19:24

    Budite realni, Natasa je oooduvek bila lepa, kao tinejdzerka je bila prelepa kao lutka! To kakva je osoba, ili kakve je greske pravila u SVOM zivotu ne umanjuje njenu lepotu!!!

  • TheDoctor

    22. jul 2021 | 15:17

    Rado bih te video svako jutro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA