≫ 

Slavici Ćukteraš pretili da će pustiti snimak u kom pleše oko šipke, ona poludela i sama ga objavila

- Kao što se može vdieti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo - napisala je pevačica

  • 7

Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je nepijatnost kada ju neko krišom snimao u striptiz klubu dok je igrala oko šipke, a sve u cilju omalovažavanja pevačice.

Nakon objavljenog snimka na društvenim mrežama uz komentar: "Pogodite koja pouznata pevačica u striptiz klubu večeras ima nastup?", oglasila se Slavica i objansila o čemu je zapravo reč.

- Pošto sam obaveštena da će se u javnosti pojaviti snimak koji bi mogao da se protumači na razne načine, želim svima da odmah razjasnim neke stvar. Snimak je nastao u jednom striptiz baru gde sam bila sa svojim saradnicima jer smo imali u planu da na tom mestu snimamo spodt za moju novu pesmu - počela je objavu pevačica.

- Iako je zabranjeno snimanje telefonom na takvim mestima, zbog toga što sam javna ličnost neko je poželeo da na ovaj način ukalja moj ugled - napisala je Slavica na Instagramu.

- Kao što se može vdieti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo, jer sam i sama to već objavljivana na svom Instagram nalogu i znalo se, po mojim, izjavama u medijima, da želim da napravim spot u kome će tako nešto biti  - napisala je pevačica.

- Kako je ovo trebalo da bude poslovna tajna, a i kao što rekoh, zabranjeno je snimanje telefonom na takvim metsima, neko će morati da snosi posledice - dodala je ona.

Pevačicin snimak iz striptiz bara dok igra oko šipke pogledajte u videu na početku teksta, a kadrove i Slavičine objave na ovu temu, možete videti u galeriji u iznad.

Video: Hopla! Slavica Ćukteraš igra oko šipke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    22. jul 2021 | 17:02

    Nisam hteo ni da gledam snimak.Bravo za ovu pevačicu za ovaj potez i što nije pristala na ucene.

  • Zeljko

    22. jul 2021 | 17:41

    majku mu, a tako vazna licnost....jel' ona bese neka pevaljka..??

  • Nestor

    22. jul 2021 | 16:52

    Koks je čudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA