≫ 

Ceca objasnila kako je postala "srpska majka": Ovi što se bune su predosadni, imaju li oni živote?

- Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment - kaže Ceca

  • 13
Svetlana Ceca Ražnatović, srpska zastava

Foto-montaža: Marko Jovanović, Pixabay

Svetlana Ceca Ražnatović, srpska zastava

Ceca Ražnatović / Foto-montaža: Marko Jovanović, Pixabay

Ceca Ražnatović govorila je o tome kako je dobila nadimak "srpska majka", rekavši da joj to u početku, zapravo, nije prijalo.

- Meni je publika nadenula epitet "srpska majka", ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment. Neki se bune oko mog nadimka, ali to govori o njihovom banalnom pristupu - kaže Ceca.

- Osude doživljavam kao dosadne, predosadni su, kako se ne umore, imaju li ti ljudi živote? Mene estrada zanima samo kada sam na bini. Ja imam život, imam s kim da se družim, imam druga interesovanja, ja se ne bavim estradom, meni je fokus na estradi dok ne odradim koncert, imam intenzivan privatni život, kom sam posvećena, veliku porodicu, zamisli da trošim energiju na ljude koji mi nisu ništa - objasnila je pevačica.

Spomenula je i dečka Bogdana Srejovića koji joj nije pravio društvo na putu za Crnu Goru, u kojoj već nekoliko dana boravi.

- Bogdan je zreo čovek sa svojim obavezama. Uopšte ne voli da se eksponira i da ide sa mnom po mojim nastupima. Mi funkcionišemo odlično. Bogdan dobro zna s kim je i ne smeta mu što sam toliko izložena javnosti. Mi smo se prvo družili i iz tog druženja je proizašla ova lepa priča - istakla je Ceca.

- Svakom čoveku je bitno da ima neku svoju polovinu. Ja sam imala i duge periode samoće, pa nisam bila disfunkcionalna. Pronalazila sam smisao i ljubav u svojoj deci, publici. Meni ne treba muškarac da bih bila potpuna. Ne mogu da budem s nekim samo da ne bih bila sama. Pre ću biti sama nego s bilo kim. S Bogdanom mi je lepo i dok god je tako, bićemo zajedno. Meni je život lud, još mi samo fali ludi kamen. Ja sam se udavala u prošlom veku. U ovom bih ostala sama. Meni ne treba papir da bih bila srećna. I on ima brak iza sebe i prelepu ćerku, tako da nam ne treba ništa više od ovoga što imamo - objasnila je Ražnatovićka za Republiku.

Kaže, u Budvi je prepoznaju više nego na Kipru, gde ima kuću.

- Ovde me više prepoznaju nego na Kipru. Moram da imam sređenu kosu, papuče, mnogo je zahtevnije, ali imam mnogo prijatelja, tu mi je i ćerka. Pošto sada idemo kao čopor, desila se jedna situacija dok smo čekali taksi, stajala sam na ulici i žena viče: "Je l' ovo Ceca?", ja kažem: "Jeste" - rekla je Ceca kojoj nedostaje samo unuk Željko.

- Željko je moj eliksir mladosti, energetska bomba. Svi ga pazimo i mazimo, mi smo velika porodica i veoma se volimo i poštujemo. On samo ide iz ruke u ruku i uživa - istakla je.

Video: Zašto Bogdan mora da ide sa mnom na nastupe? Ne mešati privatnost i emotivnu vezu u posao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    23. jul 2021 | 10:29

    Moja bratanica je prošle nedelje odbranila master na PMF-u sa ocenom 10 ! Uskoro će da sprema i doktorat 🤗 ....auh,naravno,koga je to briga ! Druge ličnosti i stvari su kod nas mnogo važnije !

  • Mixx

    23. jul 2021 | 09:42

    Ne daj Bože..

  • Kizo

    23. jul 2021 | 15:39

    I zašto je zovu srpska majka ne kapiram?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA