Ivan Marinković posle Gocinog venčanja: Ne znam šta je uradila, ali mi se nismo crkveno razveli!

- Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina - rekao je Marinković

  • 3
Sahrana Dzej Ramadanovski

Ivan Marinković Foto: ATA Images

Rijaliti zvezda Ivan Marinković, nakon izlaska u spoljni svet iz rijalitija "Parovi", posvetio se vezi s devojkom Jelenom Ilić, ali ga je i iznenadila vest da se njegova bivša žena Goca Tržan venčala i u crkvi sa suprugom Rašom Novakovićem.

Ivan tvrdi da on nikakav zahtev za razvod njihovog braka u crkvi nije podneo, niti je dobio obaveštenje da su razvedeni.

- Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo pre neki dan bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bismo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili pre nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina - rekao je Marinković.

Kako kaže, u kontaktu je sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa Gocom.

- Nije se to ništa puno promenilo. Ona je velika devojka, ima 14 godina. Ne želim od toga da pravim neku pompu. Čujemo se, puštam da to sve ide polako - istakao je Ivan.

Potom je otkrio kako stoje stvari sa Jelenom, koju je zavoleo u rijalitiju Parovi.

- Hteli smo da se venčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo venčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vereni smo i nadam se da ćemo što pre imati svoju porodicu - rekao je Ivan za Kurir.

Video: Goca Tržan bez dlake na jeziku: Baš me briga šta misle o meni i mom braku oni koji gledaju rijaiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA