≫ 

Šta se dešava u braku voditeljke Slagalice? Poslednja slika Marije Veljković sa mužem je iz 2019.

Poslednja zajednička fotografija sa mužem, na Instagram profilu lepe voditeljke, je sa odmora u Grčkoj, od pre skoro dve godine

  • 10
marija veljkovic, RTS Novogodišnji Program,

Marija Veljković; Foto: A. Nalbantjan

Supruga Marije Veljković (41), Milana Milovanovića, već neko vreme ne možemo videti sa suprugom u javnosti, a na njenom Instagram profilu nema ni traga od njihovih novijih zajedničkim slika.

Naime, lepa voditeljka "Slagalice" važi za osobu koja neretko deli svoje privatne trenutke na društvenim mrežama. Javnost je do skoro imala uvid u njen skladan brak sa arhitektom, međutim, u poslednje vreme on, ako je suditi po društvenim mrežama, nije prisutan u javnom životu.

To je donekle, možda, i razumljivo, jer on ipak nije javna ličnost, ali sa druge strane sve su glasnija šuškanja o tome da nešto više nije u najboljem redu u njihovom, nekada naizgled, idiličnom braku.

Tako se da zaključiti, opet sudeći po Marijinim objavama na Instagramu, da Milan navodno nije bio prisutan na zajedničkim letovanjima i odmoru, već je voditeljka bila sa troje dece.

Iako ne možemo da ih vidimo zajedno, ono što se dešava iza kulisa je prava istina, te je sasvim moguće da je apsolutno sve u redu, nego je voditeljka ipak odlučila da deo svoje intime zadrži samo za sebe i svoje najbliže.

Ono što je činjenica jeste da je njihova poslednja zajednička fotografija na njenom Instagram profilu iz avgusta 2019. godine, sa odmora u Grčkoj.

Pre toga, Marija je veoma često objavljivala njihove zajedničke momente.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu.

Ovim povodom pokušali smo nekoliko puta da stupimo u kontakt sa Marijom, ali je odbijala pozive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA